Kozmik Radyo & Haber

“Türk Milleti zillete düşmeyecektir”

“Türk Milleti zillete düşmeyecektir”
333 views
19 Mayıs 2022 - 12:39

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajda, “Devletimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milli Mücadelesini fikirden harekete geçirdiği 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının 103. yıl dönümünü gururla, onurla idrak ediyoruz.” dedi.
“Milletimiz Atatürk’le umutlanmıştır”
Başkan Avcı şunları söyledi:
“Osmanlı Devleti’nin Birinci Dünya Savaşı’ndan yenik çıkmasıyla barbar Batı ve piyonları, ülkemizi işgal ve istila emelini gerçekleştirmek, Türk’ün izini Anadolu’dan silmek istemiştir. Teslimiyeti kabul etmeyen asil Türk Milleti ise Milli Mücadele’ye liderlik eden Atatürk’ümüzle umutlanmış, dalga dalga harekete geçmiş; kanıyla, canıyla cumhuriyetimizi kurmuştur.”
“Türk Milleti zillete düşmeyecektir”
Avcı şöyle devam etti:
“Şartlar farklı olsa da Türkiye, yine çürümüş Haçlı zihniyetinin hedefindedir. Ancak bilinmelidir ki, 19 Mayıs ruhunu yaşayan ve yaşatan Ülkücü-Milliyetçi Hareket ve bağrından çıktığı asil Türk Milleti, hiçbir hasım ve hainin emeline ulaşmasına izin vermeyecektir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadeleriyle Türk milleti zillete düşmeyecek, kuruluş ve kurtuluşun yüksek ruh kökünden asla dönmeyecektir.”
“Yolları yolumuz olsun”
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şu ifadelerle tamamladı:
“Bu duygu ve düşüncelerle, başta gençlerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımızın bayramlarını içtenlikte kutluyorum. Milli Mücadelemizin Önderi, Türkiye Cumhuriyeti’mizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, dava arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum; ruhları şad, yolları yolumuz olsun.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.