Kozmik Radyo & Haber

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi hem sahada hem masada

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi hem sahada hem masada
338 views
19 Mayıs 2022 - 12:27

Pandemi döneminin yasaklarının yavaş yavaş kaldırılmasının ardından sosyal ve kültürel faaliyetlerini hızlandıran Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi geçtiğimiz hafta başlattığı futbol turnuvasının sonrasında ödüllü mangala turnuvası düzenledi.

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi mangala ve halı saha futbol turnuvası düzenledi. Mangala turnuvasında kazananlar ödüllerini alırken Kardelen Kupası maçları kıyasıya mücadelelere sahne oluyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şube Başkanı Mehmet Sezer;  “Bizim sendikacılık anlayışımız gönül sendikacılığıdır. Bizler bir dava ve vefa erleriyiz. İşte bu yüzden bu yıl 12’ncisini gerçekleştirdiğimiz Kardelen Kupası Futbol Turnuvası’nı geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Hıdır Ünverdi kardeşimiz adına düzenliyoruz.

Yaklaşık bir buçuk ay sürecek futbol turnuvamızda ikinci hafta geride kaldı. Haziranın ilk haftasında kupamız sahibini bulacak. Bu vesile ile ben Hıdır Ünverdi kardeşime bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.

Bununla birlikte atalarımızın sıklıkla oynadığı ancak günümüzde unutulmaya yüz tutmuş olan zekâ oyunlarımızdan mangala ile ilgili bir turnuva düzenledik.

Yeni tanışmalara, arkadaşlıklara vesile olması, üyelerimizin çocuklarıyla birlikte katılması ve kazanma hırsından ziyade paylaşma sevinciyle harika anların yaşanması nedeniyle çok güzel bir turnuva oldu. Birinci, ikinci ve üçüncü olan üyelerimiz hediyelerini aldılar. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Sezer önümüzdeki haftalarda çok önemli bir etkinliğe daha imza atacaklarının bu etkinliği de birkaç gün içinde üyeleri ve kamuoyu ile paylaşacaklarının da müjdesini verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.