Kozmik Radyo & Haber

“İki ittifak arasında ölüm ile hayat kadar fark var”

“İki ittifak arasında ölüm ile hayat kadar fark var”
318 views
16 Mayıs 2022 - 13:04

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yurt genelinde uygulamaya konulan ve Ramazan ayı nedeniyle ara verilen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” Adana’da devam ediliyor. MHP Seyhan ve Pozantı teşkilatlarına yönelik bilgilendirme toplantısında konuşan MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı “Allah korusun; eğer zillet ittifakına bir şans verilirse FETÖ, HDP, PKK, YPG, DHKP-C ve ne kadar türevi terör örgütü varsa hepsi hükümetin ortağı olur.” dedi.

Katılan isimler…

MHP Adana İl Teşkilatının koordinasyonunda merkez ilçe Seyhan’da düzenlenen toplantıda MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MYK Üyesi Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk önemli mesajlar verdiler. Seyhan ve Pozantı Teşkilatlarının ev sahipliği yaptıkları toplantıya MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy da iştirak ettiler.

İki ittifak arasındaki büyük fark

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, HDP’nin desteğinde CHP’nin güdümünde İyi Parti ve SP ile diğer partilerden oluşan muhalefetin gayri milli politikalarına değindi. Anlayış ve icraatlar bakımından Millet İttifakı ile Cumhur ittifakı arasında ölüm ile hayat kadar büyük ve derin fark olduğunu anlatan Varlı “16 Temmuz ihanet kalkışmasından sonra Sayın Genel Başkanımızla, Sayın Cumhurbaşkanımızın gayretleriyle biz milliyetçi, muhafazakâr iki parti olarak bir araya geldik. Bundan daha doğal ne olabilir? Öte taraftan biri Atatürk’ün kurduğu CHP, biri milliyetçi maskesi takan İP; ikisi de terör örgütünün gölgesinden çıkamayan HDP’nin esiri haline gelmişler. Şurası çok açıktır ki Cumhur İttifakı yapmaya, yaşatmaya çalışıyor; Zillet İttifakı ise yıkmaya, topluma korku salmaya, anarşi ortamı hazırlamaya, devlet ve millet düzenini bozmaya; teröristlere gizli açık arka çıkmaya çalışıyor. Manzara bu.” dedi.

Halkımızın öncelikleri değişti

Türkiye’nin düne göre bir çok alanda çok önemli bir gelişme gösterdiğini belirten, bu sayede önceliklerin de değiştiğini kaydeden Varlı “Dün şehirlerimizde bombalar patlıyordu ve güvenlik hepimiz için birinci derecede önemliydi, öncelikliydi; bugün teröristler inlerinden başını çıkaramıyorlar ve şehirlerimiz güven içinde. Dün terörle mücadelede bize silah mühimmat verilmiyordu, en çok tehdit oluşturan Irak’ın derinliklerinde ise operasyon yapamıyorduk; bugün kendi silahlarımızla, SİHA’larımızla Kandil’de ve ötelerinde katil sürüsüne anladığı dilden cevap veriyoruz, destanlar yazıyoruz.” ifadesini kullandı.

CHP ve İyi Parti’nin durumu…

Muhalefete yüklenen Varlı şöyle devam etti:

“Karadeniz’de doğalgaz çıkardık, Doğu Akdeniz’de devam ediyoruz. Karabağ’da otuz yıllık Ermeni işgali sona erdirildi, Libya’da, Suriye’de milli çıkarlarımız neyi gerektiriyorsa onu yapıyoruz. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi ‘Türkiye’nin ne işi var Afrin’de, ne işi var Libya’da?’ diyor. CHP’nin büyükelçilik yapmış Genel Başkan Yardımcısı Karabağ’ın kurtarılması sırasında ‘Türkiye Azerbaycan’a silah veriyor’ diye Dünyaya şikâyet ediyor, Ermenistan’ı tutuyor, ihanet cümleleri kuruyor. Yunanistan Başbakanı, Türkiye’nin pozisyonunu bölge için tehdit olarak değerlendirirken CHP Genel Başkanı da aynı şeyi söylüyor. Afrin operasyonuna karşı çıkan İP’in Genel Başkanı, halkı sokaklara döken, çıkan olaylar nedeniyle elinde polisimizin, askerimizin kanı olan terörist Demirtaş ile kahvaltı hayali kuruyor. Bütün bunlar eğer bilmeden söyleniyorsa büyük gaflet, bilerek söyleniyorsa büyük bir ihanet içindeler.”

Atatürk yaşasa CHP’nin üst yönetimini denize dökerdi

MHP’li Muharrem Varlı, seçimde muhalefete fırsat verilmesinin Türkiye’nin ölüm fermanı anlamına geleceğini vurgulayarak “Allah korusun; eğer zillet ittifakına bir şans verilirse FETÖ, HDP, PKK, YPG, DHKP-C ve ne kadar türevi terör örgütü varsa hepsi hükümetin ortağı olur. Çünkü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP’den eser bile kalmadı. Atatürk yaşasa, kendisine, ilkelerine ihanet eden CHP’nin Genel Başkanı ve üst yönetiminin hepsini Akdeniz’e kadar kovalar, denize dökerdi. CHP’nin izinden giden İP de bundan nasibini alırdı.

Bugün en büyük Türk milliyetçisi Atatürk’ün ilkelerine sahip çıkan, yaşayan ve yaşatan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Ülkülerimiz, düşüncelerimiz rahmanidir, milli istikametimiz doğrudur, mücadelemiz haktır.” şeklinde konuştu.

“Ekonomideki sıkıntılar mutlaka atlatılacak”

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ekonomide sıkıntıların mutlaka aşılacağını kaydetti ve şunları söyledi:

“Türkiye olarak 1994 krizini atlattık, 2001 krizini atlattık; inanın bugün yaşanan sıkıntılar da atlatılacak.  Ben de çiftçiyim; tarımda girdi maliyetleri arttı ama ürün fiyatları da arttı. Emekli, dar gelirli asgari ücretli kesim için de iyileştirme çalışmaları yapılıyor. Temmuz ayında mutlaka bu sıkıntıları hafifletecek adımlar atılacaktır. Yeter ki birliğimizi, kardeşliğimizi bozmayalım. Sayın Genel Başkanımızın açıklamalarını, burada bizlerin değerlendirmelerini mutlaka evimizde, komşumuzda, iş yerimizde halkımızla paylaşalım. Paylaşalım ki kimler ülkemize tuzak kuruyor, kimler düşmanlarımızla yol yürüyor, kimler yıkmaya çalışıyor; kimler yapmaya ve yaşatmaya çalışıyor, huzurumuz için gece gündüz çabalıyor; bilinsin.”

İlçe Başkanları Baha Bener, Şeref Dinç…

MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener ve MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç de, teşkilat çalışmalarını anlattılar, sürekli halkın içinde olup bir yıl sonra yapılması planlanan seçimlere hazırlandıklarını belirttiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.