Kozmik Radyo & Haber

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’dan Sarıçam Belediyesi’ne ziyaret

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’dan Sarıçam Belediyesi’ne ziyaret
338 views
10 Mayıs 2022 - 14:39

Bir dizi programa katılmak için Adana’ya gelen, Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Mehmet Taytak ile birlikte Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı makamında ziyaret etti. İlçede yapılan hizmetler hakkında Başkan Uludağ’dan bilgi alan Durmaz, Sarıçam Belediyesi’nin hizmetlerini yakından takip ettiklerini belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz 18. Çukurova Yörük Türkmen Şöleni için geldiği Adana’da, Sarıçam Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Sarıçam Belediye Başkanı Bİlal Uludağ’dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Durmaz, Sarıçam Belediyesi’nin yaptığı başarılı hizmetleri yakından takip ettiklerini belirtti.

“SARIÇAM; MİLLİYETÇİ ÜRETKEN BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLDU”

Sarıçam’ın her geçen gün gelişen ve değişen vizyonu ile Adana’da örnek teşkil ettiğini kaydeden Durmaz şunları söyledi “Belediye Başkanımız Bilal Uludağ, Sarıçam’a vizyon katan, kentin geleceğini planlayarak, Milliyetçi üretken belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden birini sergilemektedir. Başkanımızla Sarıçam’ın dünü, bugünü ve yarını hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.  Edindiğim bilgiler ve gördüğümüz manzara Sarıçam kentin yıldızı olma yönünde hızla yol almaktadır. Kendisine ve ekibine bu kutlu yolda, bu kutlu davada başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Durmaz’ın Makam Ziyaretine, Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekilleri Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Milliyetçi Hareket Partisi Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe’de eşlik etti.

Makam ziyaretinde, Belediye Başkanları ile de özel bir toplantı yapan Durmaz, daha sonra Sarıçam Belediyesi Toplantı Salonunda, Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam Meclis Üyeleri ve İlçe Teşkilatı ile de bir istişare toplantı gerçekleştirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.