Kozmik Radyo & Haber

Yüreğir’de 4 yeni tesis açılışa hazırlanıyor

Yüreğir’de 4 yeni tesis açılışa hazırlanıyor
289 views
06 Mayıs 2022 - 10:27

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in ilçeye kazandırdığı 4 yeni tesis açılış için gün sayıyor. Yeni tesisler, eğitim, spor, kültür sanat ve sosyal alanlarda tüm ilçeye hizmet verecek kapasitede olması ile dikkat çekiyor.

Yüreğir Belediyesi, Akdeniz Mahallesi Çok Amaçlı Spor Salonu, PTT Evleri Mahallesi Çok Amaçlı Spor Salonu, Kışla Mahallesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Cumhuriyet Mahallesi Gençlik Merkezi’ni Adanalıların hizmetine sunmak için gün sayıyor. Çalışmaları tamamlanan tesislerde açılışlar için son hazırlıklar yapılıyor.

AKDENİZ’İN GENÇLERİNE ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU

Yüreğir Belediyesi’nin Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliği ile Akdeniz Mahallesi’nde projelendirdiği Çok Amaçlı Spor Salonu’nda çalışmalar tamamlandı. 895 metrekare kapalı alanda hizmet verecek tesisin içerisinde standart boyutlarda basketbol sahası, voleybol sahası, yönetim, hakem, antrenör ve soyunma odaları bulunuyor. Çevre düzenlemesi de tamamlanan ve çok yakında açılışı planlanan spor salonu bölgede önemli bir eksikliği gidermiş olacak.

PTT EVLERİ’NDE SPOR KURSLARI BAŞLADI

Başkan Fatih Mehmet Kocaispir’in Yüreğir’e kazandırdığı bir diğer tesis, PTT Evleri Mahallesi Çok Amaçlı Spor Salonu. 895 metrekare kapalı alana sahip olan spor salonu, basketbol sahası, voleybol sahası, soyunma, hakem ve antrenör odaları ile Yüreğirli sporcuları geleceğe hazırlayacak. Tesiste spor kursları başladı.

YARIM OLİMPİK HAVUZ HAZİRAN’DA AÇILIYOR

Açılışa hazırlanan 4 tesisten biri de Kışla Mahallesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu. Sporun destekçisi ve sporcunun dostu olan Yüreğir Belediyesi’nin, sportif alandaki önemli yatırımlarından biri olan yüzme havuzundaki çalışmalar da tamamlanmak üzere. 1.260 metrekare kapalı alanda projelendirilen, içerisinde 25 x 12,5 ölçülerinde yarı olimpik yüzme havuzu, mini tribün, soyunma ve antrenör odaları ile engelli soyunma odaları bulunan tesis Haziran ayında hizmete girecek.

GENÇLERİN YENİ GÖZDESİ GENÇLİK MERKEZİ

Cumhuriyet Mahallesi Gençlik Merkezi ise 470 metrekare kapalı alanı, 1 adet konferans salonu, 5 adet dersliği, yönetici ve eğitici odaları ile gençlerin yeni buluşma noktası oluyor. Resmi açılışı için gün sayılan tesis modern çalışma ortamları ve kütüphanesi ile de Yüreğirli gençlere hizmet verecek.

BAŞKAN KOCAİSPİR: ‘ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRECEĞİZ’

Daha sağlıklı nesiller yetiştirmek, özellikle gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirmek için, farklı spor branşlarında birçok projeye imza attıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Yüreğir’imize kazandırdığımız bu dört eser, inşallah uzun yıllar boyunca halkımıza hizmet verecek. Adana’mızı bölgesel, ulusal ve uluslararası spor turnuvalarda başarıyla temsil edecek gençlerimiz bu tesislerimizde yetişecek. Yeni tesislerimizin Adana’mıza, Yüreğir’imize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.