Kozmik Radyo & Haber

BAŞKAN ÇAY, SEMT PAZARINI DENETLEDİ

BAŞKAN ÇAY, SEMT PAZARINI DENETLEDİ
315 views
29 Nisan 2022 - 13:58

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, mübarek Ramazan Bayramı öncesinde kurulan semt pazarında kuralların yerinde uygulanıp uygulanmadığını tespit amacıyla, hem denetim yaptı, hem de esnafla görüşüp, bayramlarını kutladı.

İlçede kurulan semt pazarını ziyaret eden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, pazar esnafına ‘hayırlı işler olsun’ dileklerini iletirken, vatandaşların da takdirini topladı. Denetimlerle ilgili bilgi veren Başkan Mustafa Çay, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerifimizin son günlerini yaşıyoruz. Allah nasip ederse Ramazan Bayramını idrak edeceğiz. Bu sebeple bayram öncesi kurulan semt pazarımızı ziyaret edip vatandaşlarla hasbihal etmek istedik.

Zaten esnafımızla her fırsatta bir araya geliyoruz, düşüncelerine ve tecrübelerine başvuruyoruz. Semt pazarında bulunan esnafımız da yine toplumumuzun nabzını tutan, bu anlamda sahaya hâkim olan ticaret ehlimiz. Vatandaşlarımızın rahatlıkla alışverişlerini yapmaları adına esnafımızla birlikte hareket ederek çözüm üretiyoruz. Bu anlamda semt pazarı esnafımıza da teşekkür ediyoruz. Bugün de böyle bir ziyaret gerçekleştirdik” diyerek, hem denetim yapıp, hem de esnaf ve halkla hasbihal edip mübarek Ramazan Bayramlarını kutladıklarını ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.