Kozmik Radyo & Haber

Ceyhan’daki mutluluk evlere konuk oluyor

Ceyhan’daki mutluluk evlere konuk oluyor
389 views
28 Nisan 2022 - 10:33

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Star TV’de yayınlanan program için Ceyhan’ın tüm güzelliklerini uygulamalı olarak tek tek anlattı.

Star TV’de, cansız manken olarak bilinen Vahe Kılıçarslan’ın sunduğu “Vahe İle Evdeki Mutluluk” programına konuk olan Adana’nın ilk ve tek kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, programda ilçenin tarihi ve kültürel varlıklarını bir bir ve gururla tanıtırken Ceyhanlı kadınların yöresel yemekleri de programa ayrı bir renk kattı.
BAŞKAN ERDEM, HERKESİ CEYHAN’A DAVET ETTİ

Ceyhanlı kadınlarla birlikte köfte yapan, ekmek açan, Ceyhan Funda Avcı Toplum Merkezi’nde üretilen turunç ekşisi ve turunç reçelini tattıran Başkan Hülya Erdem, program aracılığıyla kadınların el emeği göz nuru Ceyhan’a özgü hediyelik eşyaları da tanıttı. Başkan Erdem, Türkiye’nin bütün insanlarını Ceyhan’ın tüm güzelliklerini gezmeye, görmeye davet etti.
Ceyhan’ın tarihi, turistik ve ören yerleri olan Kurtkulağı, Kervansaray, Dur Hasan Dede Türbesi, Yılan Kale, Tatarlı Kaynargöz mekanlarında çekilen programda Ceyhanlı rölyef sanatçısı Armağan Atadağ ise Kurtkulağı Kervansaray’ında kirpi okuyla yaptığı döküm rölyef eserlerini sergiledi.
“CEYHAN’IN MUTLULUĞU TÜM EVLERE YANSISIN”
Ceyhanlı hemşehrilerine anne şefkatiyle yaklaşan Başkan Hülya Erdem, “Ceyhanımızdaki mutluluğun Türkiye’deki tüm evlere yansımasını ümit ediyorum” diye konuştu. Ceyhan’ın tüm yönleriyle ekrana yansıtıldığı “Vahe İle Evdeki Mutluluk” programı önümüzdeki günlerde Star TV’de yayınlanacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.