Kozmik Radyo & Haber

Hülya Erdem’den esnafa teşekkür plaketi

Hülya Erdem’den esnafa teşekkür plaketi
478 views
27 Nisan 2022 - 11:02

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’na katılan Ceyhanlı esnaflara teşekkür plaketi sundu.
Bu  yıl onuncusu gerçekleştirilen karnaval kapsamında Ceyhan ilçesinde stant açan Ceyhanlı esnafların ilçede ekonomik ve sosyal hareketlenmeye katkı sunduğunu dile getiren Başkan Erdem, esnafları makamında ağırladı.
Ceyhanlı hemşehrilerinin ilçede ilk kez ve geniş kapsamlı gerçekleşen karnavalda 4 gün boyunca birbirinden unutulmaz değerli ve renkli anlar yaşadığını dile getiren Başkan Hülya Erdem, esnafların birbirinden güzel ürünleriyle karnavala ayrı bir hava kattığını dile getirdi.


“CEYHAN ADI ÖNE ÇIKACAK”


Adana’nın dünyaya açılan kapısı niteliğindeki Portakal Çiçeği Karnavalı’nın Ceyhan ilçesinde de coşkuyla yaşanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erdem, “Adanamız, Ceyhanımız her şeyin en iyisine layık. Halkımızın mutluluğu her şeyden önce gelir. Karnaval boyunca gösterilen ilgi nedeniyle Ceyhanlı halkımıza ve esnaflarımıza, konserlere katılan sanatçılarımıza, animatörlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Erdem, Ceyhanlı hemşehrileriyle birlikte hareket etmeye devam edeceklerini, Ceyhan adını her platformda daha çok öne çıkaracaklarını sözlerine ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.