Kozmik Radyo & Haber

Mimarlar Odası köy çocuklarını sevindirdi

Mimarlar Odası köy çocuklarını sevindirdi
312 views
26 Nisan 2022 - 12:13

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi Mimar Sinan’ın Anma Etkinlikleri çerçevesinde bir köy okulunun boyadı ve tadilatını gerçekleştirdi. Etkinlikte öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi.

Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Adana Şubesi, Mimar Sinan’ı 434. ölüm yıldönümünde anma etkinlikleri çerçevesinde sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. Oda Başkanı Mimar Sedat Gül, yönetim kurulu üyeleri ve üyelerin de katılımıyla Mürseloğlu Köyü’nde bulunan bir ilkokulu ziyaret eden mimarlar, okul binasının iç ve dış tadilat ve boyasını yaparak fiziki koşullarını iyileştirdi. Etkinliğe Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölümü öğrencileri de katıldı.

ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ

Okulun oyun bahçesi ile sınıf ve ana binasının tamirat ve boyama işlerini yapan mimarlar ve mimarlık öğrencileri, okulda eğitim gören öğrenciler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kutladı. Beraberinde getirdikleri çeşitli hediyelerle öğrencileri sevindiren, öğrencilerle oyunlar oynayan mimarlar ve mimar adayları dünyanın çocuklara armağan edilmiş tek bayramının sevincini köy çocuklarıyla birlikte yaşadı. Mürseloğlu İlkokul Müdürü Murat Çoğun ve Mürseloğlu Muhtarı Mehmet Kiçik, Mimarlar Odası Adana Şubesi’ne teşekkür ederek çocukların bayramında Mürseloğlu Köyü’nün çocuklarının anlamlı bir gün yaşadığını kaydetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.