Kozmik Radyo & Haber

SARIÇAM BELEDİYESİNDEN KURUM İÇİ ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİ

SARIÇAM BELEDİYESİNDEN KURUM İÇİ ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİ
339 views
22 Nisan 2022 - 13:41

Sarıçam Belediyesi tarafından personellere yönelik düzenlenen eğitim seminerleri devam ediyor. Bu kapsamda İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan organizasyonla, personele kurum içi etkili iletişim semineri verildi.

Sarıçam Belediyesi Ömer Çelik Toplantı Salonunda düzenlenen seminere Sarıçam Belediyesi birim müdürleri ile kurum personelleri katıldı. Çukurova Belediyeler Birliği ile ortaklaşa düzenlenen seminerde, Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prf. Dr. Nejat Basım tarafından, kurumsal ortamlarda etkili iletişimin yolları anlatıldı.

“İLETİŞİMDE VERİMLİLİĞİ HEDEFLİYORUZ”

Sarıçam Belediyesi olarak, belediye personelinin vatandaş ile daha etkili iletişim kurabilmesi, empati yapması ve kendilerini geliştirebilmesi için düzenledikleri seminerin oldukça verimli geçtiğini belirten Başkan Bilal Uludağ sözlerine şöyle devam etti “Sarıçam Belediyesi olarak, Çukurova Belediyeler Birliği ile ortaklaşa düzenlediğimiz seminerde, personelin kurum içi ve kurum dışı iletişim süreçlerinde verimliliği artırmak, hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla hizmet içi eğitimlere büyük önem veriyoruz. Sorunların çözümünde iletişim en etkili yöntemlerden biridir. İletişim becerimizin gelişmesi bizim kendimize olan özgüvenimizi de yükseltecek ve dolayısıyla sosyal hayatta ve iş hayatında daha başarılı ve mutlu olmamızı sağlayacaktır. Bu bağlamda Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prf. Dr. Nejat Basım hocamızdan destek aldık. Bu eğitimler sayesinde personelimizin günlük hayatlarında çok daha iyi ve verimli hizmet vereceklerine inanıyorum. Bu sayede vatandaş ile aramızdaki iletişimi daha güçlü kılmak adına hizmet içi eğitimlerimize devam edeceğiz.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.