Kozmik Radyo & Haber

YÜREĞİR’DE SPOR VE KAYNAŞTIRMA ŞÖLENİ

YÜREĞİR’DE SPOR VE KAYNAŞTIRMA ŞÖLENİ
200 views
08 Aralık 2021 - 11:18

Yüreğir Belediyesi, engelli bireylere yönelik ‘Spor ve Kaynaştırma Şöleni’ düzenledi. Aileleri ile birlikte etkinliğe katılan engelli çocuklar ve gençler gönüllerince doyasıya eğlendi.

Yüreğir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türk Kızılay’ı Seyhan Şubesi işbirliği ile Spor ve Kaynaştıma Şöleni düzenledi. Yüreğir Millet Bahçesi Bekir Fevzi Yıldırım Sivil Toplum Merkezi önünde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda engelli aileleri ile birlikte katıldı. Engelli gençler ve çocuklar kurulan ok atma, dart, badminton, masa tenisi, basketbol ve jimnastik alanlarında sportif aktiviteler yaptı, alanda yükselen müziğin ritmiyle dans ederek gönüllerince eğlendi. Mangalların yakıldığı etkinlik alanında misafirlere kebap da ikram edildi.

BAŞKAN KOCAİSPİR: ‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’

Engelli bireylerle yakından ilgilenen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, açılış töreninde yaptığı konuşmada; “Allah hiç kimseyi gönlünden ve kalbinden engelli etmesin, sevgi engelli etmesin. İnsan sevgi engelli olduğu zaman maalesef insan olma sıfatını ve vasfını yitiriyor. Biz Yüreğir Belediyesi olarak her zaman engelli kardeşlerimiz ve ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Etkinliğe Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen, Adana Gençlik ve İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, ASİM Başkanı Mahmut Eraslan, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve engelli aileleri katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.