Kozmik Radyo & Haber

Avcı: O hainlerin, şişe takılan bir gram et kadar değerleri yok

Avcı: O hainlerin, şişe takılan bir gram et kadar değerleri yok
448 views
06 Ekim 2021 - 14:36

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Sayın Genel Başkanımızın sözlerini çarpıtanlar, alın teriyle iş yapan, istihdam üreten kebapçılarımıza kurban olsunlar; o hainlerin, şişe takılan bir gram et kadar değeri yok” dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin dün Meclis’te grup toplantısında yaptığı konuşmada “Vatandaşlarımızın günlük iş çabasını istismar edip pireyi deve yapanlara da terörün acıklı maliyetini hatırlatmak görevimizdir. Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır. Bir eli yağda, diğeri balda, yediği önünde, yemediği ardında, bir giydiğine bir daha dönüp bakmayan, ama sırayı siyaset alınca sahte vicdan ve merhamet edebiyatı yapan bir avuç kaymak tabakadan, imtiyazlı azınlıktan, merdane gibi dönen devrimci bozuntularından öğreneceğimiz de hiçbir şey yoktur” şekildeki sözlerini çarpıtanlar olduğuna değinen Avcı şunları söyledi:
“Sayın Genel Başkanımızın sözleri gayet açık ve aynı konuşmasında ‘Terörün ülkemize toplam faturası, -sağır kulaklar burayı iyi dinlesin, ekonomide felaket tellallığı yapan utanmazlar bize kulak versin- tam 2 trilyon 256 milyar 48 milyon dolardır’ demiştir. Sayın Genel Başkanımız halkın refahına yansıması gereken ve Türkiye’yi baştan başa ihya edecek trilyonlarca doların bölücü terör yüzünden heba olduğuna dikkat çekiyor. Bir eli yağda, diğer eli balda olan ama vatandaşın geçim çabasını siyasi rant uğruna istismar eden sahte vicdan ve merhamet edebiyatı yapan bölücü kaymak tabaka; yine perde önünde işsizliği kaşıyan ama perde gerisinde kebabı götüren hainler hedef alınmışken bundan ancak bölücü çevreler ve bölücülerle ittifak yapanlar rahatsız olur. Sayın Genel Başkanımızın sözleriyle, kebabın başkenti Adana’da olsun, diğer illerimizde olsun alın teriyle ocak başında hizmet eden, insanlara iş veren kebapçı esnafın hedef alındığını iddia etmek ya bilgisizlikten, ya da art niyettendir. Sayın Genel Başkanımızın sözlerini bilerek, isteyerek siyasi rant uğruna
çarpıtanlar, alın teriyle iş yapan, istihdam üreten kebapçılarımıza kurban olsunlar. Herkes bilsin ki bizim nazarımızda o hainlerin, o hainlerle yol yürümeye devam edenlerin şişe takılan bir gram et kadar değerleri yok.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.