Kozmik Radyo & Haber

MEMUR-SEN’DEN VE STK’LARDAN FİLİSTİN’E DESTEK

MEMUR-SEN’DEN VE STK’LARDAN FİLİSTİN’E DESTEK
319 views
11 Mayıs 2021 - 13:47

Adana’daki sivil toplum kuruluşları binlerce kişiyle, zulmün kaynağı olarak adlandırdıkları ABD Konsolosluğu önünde toplanarak Siyonist İsrail işgal kuvvetlerinin Müslümanlara yönelik zulümlerini protesto etti. Mitingin ardından şehirde yüzlerce araçlık konvoy ile zulme dikkat çekildi.

İsrail’in işgalindeki Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’da Müslümanlara saldırması Adana’da protesto edildi.

ABD Konsolosluğu önünde bir araya gelen grup, ellerindeki pankartlarla işgalci İsrail aleyhinde sloganlar attı.

Memur-Sen Adana Temsilcisi Mehmet Sezer, burada yaptığı açıklamada, Mescid-i Aksa özgürleşmeden insanlığın özgürleşmeyeceğini söyledi.

Bu mücadelenin hakla batılın mücadelesi olduğunun altını çizen Sezer, açıklamalarında şunları kaydetti:

“Bu insanlık ve adalet mücadelesidir. Bugün İsrail ve onu destekleyenlere karşı, onunla işbirliği yapanlara karşı verilecek mücadelenin sonunda insanlık adalete ulaşacaktır.

Tarih İsrail’i devlet olarak, bilim Siyonizm’i fikir olarak reddetmiştir. Bu açık ve net.

Şimdi sıra Müslümanlarda ve dünyanın tüm iyi insanlarında; İsrail’i kanıyla, kiniyle ve kiriyle, zulmü ve terörüyle zihinlerimizde reddetmenin, işgalci olduğu coğrafyadan ve sistemlerden defetmenin vaktidir.

Bakınız; bir Filistinli çocuğun gözünden düşen bir damla bugün insanlığın bütünü için Nuh tufanı hükmündedir.Hepimizi kurtaracak Nuh’un gemisi ise İsrail’e karşı dirayet, Filistin’de, Kudüs’te ve Mescid-i Aksa’da adalet için mücadeledir. Bunun yolu da hükmü de bellidir:

Adı Filistin başkenti Kudüs, manevi zemini Mescid-i Aksa olan bağımsız ve özgür bir devlettir.”

Diğer STK başkanlarının da açıklamanın ardından gruptakiler yüzlerce araçla, ellerinde Türk ve Filistin bayrakları ile şehir içinde tur atıp İsrail zulmünü kamuoyunun gündemine taşıdı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.