Kozmik Radyo & Haber

İletişim Fakültesi ile Çukurova Teknokent Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

İletişim Fakültesi ile Çukurova Teknokent Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
349 views
04 Mayıs 2021 - 13:09

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) İletişim Fakültesi yenilikçi ve teknolojik fırsatları takip ederek, öğrencilerin kariyer fırsatlarını arttırmak için Çukurova Teknokent ile bir iş birliği protokolü imzaladı.

Protokolü İletişim Fakültesi adına Dekan Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç, Teknokent adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Selçuk Çolak İmzaladı.

Protokol kapsamında, Teknokent ile İletişim Fakültesi arasında bilimsel veya teknolojik araştırmalara yönelik proje çalışmaları ile birlikte akademik araştırmalar konusunda iş birliği yapılması amaçlanıyor.

Bu protokol doğrultusunda, ulusal veya uluslararası düzeyde çalışma yeteneği kazandıracak altyapı kurulumuna yönelik faaliyetler, iki kurum arasında ferdi ve ortak projeler için teknik altyapı kullanımı, stüdyo kullanımı ve karşılıklı olarak fiziki imkânların kullanılması, seminer, konferans, tanıtım etkinliklerine yönelik çalışmalar ve İletişim Fakültesi lisans öğrencilerinin stajlarını ve bitirme/mezuniyet projelerini Teknokent ile işbirliği içerisinde yapmalarına yönelik çalışmalar yapılması amaçlanıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.