Kozmik Radyo & Haber

Esendemir: Emek en yüce değerdir

Esendemir: Emek en yüce değerdir
286 views
30 Nisan 2021 - 14:01

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, emeği ve alın teriyle çalışanların birlik ve dayanışma içerisinde haklarını talep ettikleri 1 Mayıs’ın pandemi yüzünden bu yıl meydanlarda kutlanamayacağını belirterek, “Kısıtlamalardan dolayı meydanlar kapalı ama içimizde hiç bitmeyen hak arama mücadelesi devam ediyor” dedi
Emeğin en yüce değer olduğunu vurgulayan Esendemir, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada; “Bir yandan salgınla mücadele ederken, bir yandan mağdur olan işçi ve emekçilerin haklarının verilmesini ve yaşanan mağduriyetlerin giderilmesini bekliyoruz. Bütün sektörlerde olduğu gibi gazetelerde, televizyonlarda, radyolarda ve internet medyasında çalışanlar da pandemiden olumsuz etkilendi. Televizyonlar kapandı, gazeteler işçi çıkardı. Sektörde işsizlik arttı. Bu yönüyle pandeminin biran önce sona ermesini ve çalışanlarımızın işine ve ekmeğine kavuşmasını diliyoruz” diye konuştu.
Yaşanan zor günleri birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde aşmak için cemiyet olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini anlatan Cafer Esendemir, ramazan dolayısıyla sektör çalışanlarına yardımcı olmaya gayret gösterdiklerini anlattı.
Alın teriyle geçimini temin eden milyonlarca çalışanın, birlik ve dayanışma içerisinde hak ve taleplerini dile getirerek sesini duyurduğu günlerin gelmesini temenni eden Esendemir, tüm emekçilerin 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü’nü kutladığını sözlerine ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.