Kozmik Radyo & Haber

ASKF’DEN BAŞKAN KOCAİSPİR’E ZİYARET

ASKF’DEN BAŞKAN KOCAİSPİR’E ZİYARET
259 views
29 Nisan 2021 - 11:13

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde tekrar güven tazeleyen Başkan Ahmet Bozan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti.

Başkan Kocaispir ile makamında bir araya gelen ASKF Başkanı Ahmet Bozan, 3 yıl boyunca Adana’da amatör spor kulüplerine hizmet ettiklerini, bu hizmetler doğrultusunda kulüplerin kongrede yeniden kendilerini göreve getirdiğini söyledi.

Amatörlere desteklerinden dolayı Başkan Kocaispir’e teşekkür eden Ahmet Bozan, “Adana’da amatör spor kulüplerin daha iyi yerlere gelmesi adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Amatörlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Başkana teşekkür ediyoruz. Desteklerinin bundan sonra da devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

Ahmet Bozan ve yönetimini tebrik eden Başkan Kocaispir, “Yüreğir’de gençleri sporla buluşturmanın yegâne yolu tesisleşmedir. Biz de bu konuda üstümüze düşeni yapıyor, ilçemizi spor tesisleri ile donatıyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde amatörlerimize her zaman destek olduk, olmaya devam edeceğiz. Sayın Başkanı ve yönetimini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.