Kozmik Radyo & Haber

BAŞKAN AKAY’DAN ‘DAYANIŞMA’ VURGUSU

BAŞKAN AKAY’DAN ‘DAYANIŞMA’ VURGUSU
258 views
27 Nisan 2021 - 10:11

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Seyhan’da mahallelerin ihtiyacı olan hizmetleri muhtarlarla ve mahalle sakinleriyle birlikte planlayıp yaşama geçiriyor. Yeşiloba Mahallesi ve Yeni Mahalle muhtarlıklarında vatandaşların hizmet taleplerini dinleyip, aktarılan sorunların çözümü için birim amirlerine gerekli talimatlar veren Başkan Akay, pandeminin neden olduğu olumsuzluklara karşın, kısıtlı kaynaklarla ve halkın desteğiyle Seyhan’ı daha yaşanabilir, mutlu insanların yaşadığı bir kent haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

KISITLI KAYNAKLAR DOĞRU KULLANILARAK HİZMETE DÖNÜŞÜYOR

Covid-19 salgınının neden olduğu ekonomik zorluklara karşın, tasarrufa yönelip, üreten belediyecilik anlayışını yaşama geçiren Başkan Akay, kısıtlı kaynakların en doğru şekilde hizmete dönüşmesi için mahallelerin acil ihtiyaçlarının belirlemek için muhtarlıklarda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

YEŞİLOBA VE YENİ MAHALLE MUHTARLIKLARINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Yeşiloba Mahallesi Muhtarlığında muhtar Ali Yaylalı, Yeni Mahalle muhtarlığında muhtar İdris Demir azalar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Akay, vatandaşların aktardığı sorunları ve talepleri dinledi. Toplantıda hazır bulunan birim amirlerine gerekli talimatları veren Başkan Akay daha sonra muhtar Ali Yaylalı ile birlikte mahallede gerçekleştirilmesi planlanan projelerin yapılacağı yerleri belirledi.

HALKIMIZIN HUZURU VE MUTLULUĞU İÇİN GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Muhtarlık toplantılarında Covid-19 pandemisinin toplumsal yaşamı olumsuz etkilediğine işaret eden Başkan Akay, belediyelerin gelirlerinde de çok ciddi düşüşler olduğunu aktardı. Tüm olumsuzluklara karşın Seyhanlılara en iyi hizmeti vermek için görev yaptıklarını dile getiren Başkan Akay, “Gelirlerimiz ciddi oranda düştü ancak şikayet etme ya da hizmet vermeme gibi bir durumda değiliz. Halkımızın mutluluğu, huzuru ve refahı için kısıtlı olan kaynaklarımızı en doğru şekilde kullanıyoruz” ifadelerini kullandı.

ZOR GÜNLERİ DAYANIŞMAYLA AŞACAĞIZ

Mahallelerimizin acil ihtiyaçlarını muhtarlar ve vatandaşlarla yapılan toplantılarda belirleyip, hizmetleri de bu doğrultuda planladıklarını aktaran Akay, “Bu zor günleri dayanışmayla aşabiliriz. Seyhan Belediyesi olarak zor günlerde de Seyhanlıların yanında ve hizmetindeyiz. Halkımızın desteğiyle Seyhan’ı daha yaşanabilir, çağdaş, mutlu insanların yaşadığı bir kent haline getireceğiz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.