Kozmik Radyo & Haber

“Tüm Dünya Çocuklarının Bayramını Gönülden Kutluyorum”

“Tüm Dünya Çocuklarının Bayramını Gönülden Kutluyorum”
268 views
22 Nisan 2021 - 14:02

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

CHP Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay mesajında: “Bugün, milli iradenin tecelligahı ve istiklalimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101’inci kuruluş yıl dönümüyle birlikte Türkiye’nin ve dünyanın tüm çocuklarına armağan edilen Çocuk Bayramı’nı sevinç ve gururla kutlamanın büyük heyecanı içerisindeyiz. 

Aziz milletimizin bütün dünyaya, kendi geleceğini tayin etme konusunda tek söz sahibinin yine kendisi olduğunu ilan ettiği bu gün, milli varlığımızın en değerli ve gurur verici anılarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” şiarıyla kurulan ve milli mücadele sürecini en iyi şekilde yöneterek zaferlere imza atan Türkiye Büyük Millet Meclisi; ezelden beri hür ve onurlu yaşamayı kendine düstur edinen aziz milletimizin egemenliğinin, birlik ve beraberliğinin timsali, müreffeh yarınlarımızın teminatı olmuştur. 

23 Nisan 1920 tarihi, milletimiz için yepyeni bir milat olmasının yanı sıra tüm dünya çocuklarına armağan edilen tek bayram olması hasebiyle de önemlidir. Tüm dünya çocuklarıyla el ele kutladığımız 23 Nisan Çocuk bayramı, onlara verdiğimiz değerin en güzel göstergesidir. 

Bu vesile ile Kovid- 19 salgını nedeniyle dünyanın ve ülkemizin zor günlerden geçtiği bu süreçte devletimizin aldığı tedbirlere aklıselim ile riayet ederek salgınla mücadele sürecine destek olan gençlerimize de ayrıca şükranlarımı sunuyorum.

Milli egemenliğimizin timsali TBMM’nin 101’inci kuruluş yıl dönümünde başta TBMM’nin ilk başkanı olan Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu mukaddes vatanı bizlere emanet eden aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve Gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. Aziz milletimizin ve tüm dünya çocuklarının bayramını gönülden kutluyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.