Kozmik Radyo & Haber

AVCI: Milli Mücadelemiz devam ediyor!

AVCI: Milli Mücadelemiz devam ediyor!
276 views
22 Nisan 2021 - 16:17

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Zaman ve şartlar değişmiş olsa da, içinde bulunduğumuz zaman diliminde her zeminde milli mücadelemiz devam etmektedir.” dedi.

“GURURLA, MUTLULUKLA İDRAK EDİYORUZ”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle mesaj yayımlayan Bünyamin Avcı

“Yüce Türk Milleti’nin hür iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yıl dönümünü gururla, mutlulukla idrak ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde ordular kurup Milli Mücadeleyi sevk ve idare eden Yüce Meclis’imiz, bugün dahi egemenlik haklarımızın yegâne ve alternatifi olmayan üssüdür.” diye konuştu.

“MİLLETİMİZ MUAZZAM BİR DESTAN YAZDI”

Başkan Avcı, “Asil ve aziz milletimiz bir taraftan ölümcül bir savaşın içinden çıkmış, diğer taraftan ihanet ve husumet kuşatmasını yarmış, Osmanlı Devleti’nin küllerinden yeni bir devlet kurarken, aynı zamanda milli iradeyi tercih ve tesis etmek suretiyle tarihte eşi olmayan muazzam bir destan yazmıştır.” ifadesini kullandı.

“TERÖR ÖRGÜTÜNÜN TEMSİLCİLERİ AYNI ÇATI ALTINDA”

Bünyamin Avcı şunları söyledi:

“101 yıl önce kurulan Gazi Meclisin çatısı altında bugün ne acıdır ki Türkiye’yi bölmeye yeminli eli kanlı PKK terör örgütünün temsilcileri de vardır. Dahası, birçok siyasi parti bu örgütün siyasi uzantılarıyla açıktan ittifak yapmakta, küresel güçlerin hesabına 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ’yle birlikte hareket etmektedirler.”

“ZİLLET ÇUKURUNA DÜŞÜLMEYECEK”

Avcı, “Zaman ve şartlar değişmiş olsa da, içinde bulunduğumuz zaman diliminde her zeminde milli mücadelemiz devam etmektedir. Bir asır önce ‘Ya manda ya himaye’ diyenlere karşı, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ‘Ya istiklal ya ölüm’ diye haykıran Türk Milleti, bugün de ‘Ya zillet, ya devlet’ demektedir. Ulu Allah’ın izni ve yardımıyla zillet çukuruna düşülmeyecek, ‘Sonsuza dek egemenlik’ inancı ve kararlılığıyla kazanan Devletimiz, zafer Milletimizin olacaktır.” dedi.

“HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şöyle bitirdi:

“Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız hayırlara vesile olsun. Bütün çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın bayramını içtenlikle kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ilk Meclis’in saygıdeğer üyelerini, aziz şehitlerimizi ve tüm milli mücadele kahramanlarımızı hürmetle anıyor, hepsine Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.