Kozmik Radyo & Haber

Seyhan Adana’nın lokomotifidir

Seyhan Adana’nın lokomotifidir
308 views
12 Nisan 2021 - 14:58

Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) Seyhan Belediye Meclis üyesi Mustafa Tunç, “Gerek siyaset alanında, gerekse ticaret alanında  Seyhan Adana’nın lokomotifidir. Bunu dikkate alınması gerekmektedir” dedi. Seyhan Belediye Meclisi Nisan ayı son oturumunda gündem dışı söz alan AK Parti Seyhan Belediye Meclis üyesi Mustafa Tunç, yerel seçimin üzerinden 2 yıl geçtiğini ancak bu zamana kadar Belediye yönetiminin, rutin hizmetlerin dışında gözle görülür herhangi vizyon projesini göremediklerini söyledi.

İMARA KAPALI ALANLARI AÇIN

Türkiye’nin 56 ilinden büyük Seyhan İlçesi’nde 4’de 3’lük bölümünün halen imara kapalı olduğunu ifade eden Tunç, “Seyhan’da ticareti, istihdamı geliştirecek, inşaat sektörünü hareketlendirecek olan bölgeler hala imara kapalı durumdadır. İmara kapalı olan bölgelerin  ivedilikle açılması için gereğinin bir an önce yapılması büyük önem arz etmektedir. Bizler Meclis üyeleri olarak üzerimize düşen görevi yaptık ve yapmaya devam ediyoruz ancak ne yazık ki belediye yönetimi olayın ciddiyetinin hala farkında değildir, Belediye yönetimi teknik birimlerden uzak ve Seyhan’ın önceliklerini bilmeyen kadrolar ile bu işlerin çözülmesine yeterli katkı koymadıkları, üst idare ile alt birimler arasında bariz iletişim ve anlayış eksikliğinden dolayı yapılması gereken öncelikler zamanında yapıladığını ” dedi.

SEYHAN KADERİNE TERKEDİLMEMELİ

AK Parti Seyhan Belediye Meclis üyesi Mustafa Tunç,  yürütmede 3’ncü yılına giren Belediye yönetiminin Seyhanlının beklediği hizmeti veremediğini ifade etti. Meclis üyesi Mustafa Tunç, “2 yılın sonunda Seyhan ilçemizde hala açılmayan çıkmaz sokaklar, yapılamayan pazar yerleri, spor tesisleri, sosyal alanlar ve parkları konuşmaya devam ediyoruz. Seyhanlı sizden hizmet bekliyor. Seyhan kaderine terk edilmemeli” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.