Kozmik Radyo & Haber

“Seyhan için alınacak her olumlu kararda imzamız olur”

“Seyhan için alınacak her olumlu kararda imzamız olur”
396 views
07 Nisan 2021 - 13:47

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Güngör Geçer, siyasilerin insanları yaşatmak üzerine çalışma yapmak zorunda olduğunu söyledi.
Seyhan Belediye Meclisi’nde gerçekleşen seçimlerin ardından CHP Seyhan Belediyesi Grup Başkanvekili olarak seçilen Güngör Geçer, Covid-19 salgınının merkezi idarenin yanlış kararları sonucu daha çok yayıldığına dikkat çekti.
Meclis üyelerine verdikleri destekten ve önceki dönem grup başkanvekiline emeklerinden ötürü teşekkür eden, Geçer, “Geçen ay içerisinde Covid-19 nedeniyle kaybettiğiniz Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’ın değerli eşi Nesrin Akay’a Allah’tan rahmet, aileye başsağlığı ve sabır dilerim. Başkanımızın acısını derinden paylaşıyorum” dedi.

YETKİLİLERİ SORUMLULUĞA ÇAĞIRDI
Covid-19 salgınının her geçen gün daha çok can aldığına dikkat çeken Geçer, “Alınan önlemler sayesinde kısmen önlenebilen salgın maalesef son zamanlardaki yanlış kararlar nedeniyle çok arttı. Salgınla topyekün bir mücadele gerekiyor. Yetkililer sorumluluk almak, her birey de sorumlu davranmak zorunda. Siyasetçiler olarak her insanımızın daha iyi yaşaması için uğraş vermeliyiz. Siyasiler insanları yaşatmak için çalışmalı, vatandaşlarının ölmesine seyirci kalmamalı” diye konuştu.
Konuşmasında 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin önemine de işaret eden Geçer, “Çanakkale Savaşı diye yazılır Çanakkale Destanı diye okunur. Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyorum. Geçmiş Nevruz Bayramını bir kez daha kutluyorum” dedi.

ÇOCUKLARA  İŞARET ETTİ
Nisan’da Adana’nın bir başka olduğuna işaret eden Geçer, karnavalın önemine işaret ettiği konuşmasında şu duygulara yer verdi:
“Portakal çiçeklerinin kokusu sokaklardaki insanlara huzur ve mutluluk veriyor. Bu yıl maalesef Portakal Çiçeği karnavalını dijital ortamda yaptık. Kentimiz için önemli olan karnaval dijital de olsa yapılmalıydı. Sayın valimize ve tertip komitemize teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl yüzbinlerce misafirimizle bu karnavalı coşkuyla kutlarız. Önümüzdeki günlerde kutlayacağımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla karşılayacağız. 23 Nisan, bu toprakların bize atalarımızdan miras değil çocuklarımızdan emanet aldığımız bir bayram olduğunun kanıtıdır. Çocukların mutlu olmadığı bir ülkede huzur olmaz. Çocuklarımızın mutlu olduğu bir Türkiye diliyorum. Yeni dönemde mecliste çeşitli görevlere seçilen meclis üyelerimize başarılar diliyorum. Seyhan için Seyhanlı için alınacak her olumlu kararı destekleyeceğimizi belirtir, teşekkür ederim.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.