Kozmik Radyo & Haber

CEYHAN’DA KADIN ELİ VAR

CEYHAN’DA KADIN ELİ VAR
289 views
06 Nisan 2021 - 12:38

Ceyhan Belediyesi Kadın Eli ekipleri ve Adana Büyükşehir Derman ekipleri Ceyhan’ın mahallelerini tek tek dolaşarak sorunları yerinde çözüyor.

Kadın Eli Ekipleri ve Derman Ekipleri kırsalda bulunan mahalleleri haftanın yedi günü gezerek sorunları dinliyor ve çözüme kavuşmasını sağlıyor. Durhasandede, Yellibel ve Kılıçkaya mahallelerinde dolaşan ekipler vatandaşların sorunlarını dinleyerek tüm talepleri yerine getiriyor. Vatandaşlarımızın her an yüzünü güldürmeye devam edeceğiz diyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Büyükşehir ile birlikte güzel işlere imza atmaya devam ediyoruz” dedi.

“Ceyhan’da Kadın Eli, Büyükşehir’de Derman Var”

Ceyhanlı hemşehrileri ile sık sık görüşen ve taleplerini dinleyen Başkan Erdem; “Bugün Durhasandede, Yellibel ve Kılıçkaya mahallelerimizde ekiplerimiz ile birlikte güzel işler başardık. Temizlik, asfalt çalışması, dezenfekte, ağaç budamaları tüm gerekli olan temizlikleri köylerimizde yaparak vatandaşlarımızın gönüllerini fethettik. Derman ve Kadın eli ekiplerimiz vatandaşlarımızın mahallelerindeki eksikleri söyleyerek yerine getiriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hemşehrilerimizin yüzünü güldürmeye devam ediyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.