Kozmik Radyo & Haber

ADSİAD’DA VEDAT GİZER DÖNEMİ

ADSİAD’DA VEDAT GİZER DÖNEMİ
280 views
05 Nisan 2021 - 10:24

Adana Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nde (ADSİAD) yeni dönem başladı. Genel kurulda Süleyman Sönmez’den sonra ADSİAD Başkanlığı’na Vedat Gizer seçildi. Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) ismi genel kurul kararıyla Adana Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ADSİAD) olarak değişti. Adana-Toros Caddesi’ndeki dernek merkezinde pandemi kuralları çerçevesindeki genel kurulun Divan Başkanlığı’nı ADSİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cahit Sınmaz, divan üyeliklerini ise Eray Kaan Sönmez ve Sultan Altındal gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra faaliyet ve denetleme raporlarının okunup oylandığı genel kurul tek liste ile yapıldı.
SÜLEYMAN SÖNMEZ: “ADSİAD, EVİMİZ”
Tek liste ile gerçekleşen genel kurulda görevi Vedat Gizer’e onurla devrettiğini belirten Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Başkanı, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkan Yardımcısı Süleyman Sönmez, Adana’nın ve Çukurova’nın Türkiye ekonomisine büyük katma değer üretecek potansiyeli olduğunu vurguladı. Tarım, turizm ve sanayi kültürüyle yoğrulmuş Adana’da iş insanları olarak gelişimin sağlanması için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Sönmez, “ADSİAD bizim evimiz. Adana’da istihdam ve üretim sağlayan, ihracata katkı sunan iş insanlarıyla birlikte yol yürümekten onur duyuyorum. Yeni dönemde başkanlığa seçilen Vedat Gizer kardeşime ve tüm yönetim kurulu üyelerine üstün başarılar diliyorum. Her zaman yanlarında ve destekçisi olacağız” dedi.
BAŞKAN VEDAT GİZER: “HEYECANLIYIZ”
ADSİAD’da uzun yıllar yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı yaptıktan sonra genel kurul üyelerinin tercihiyle başkanlığa seçilen iş insanı, ADSİAD’ın yeni başkanı Vedat Gizer ise pandemi nedeniyle tüm üyelerle bir araya gelememenin hüznünü yaşadıklarını ancak kötü günlerin geride kalmasının ardından samimi ve nitelikli çalışmalara başlayacaklarını dile getirdi.
Kendisine güvenen tüm ADSİAD ailesine ve Süleyman Sönmez’e teşekkür eden Gizer, “Adana ekonomisinin saygın ‘Sivil Toplum Kuruluşu’ ADSİAD’da arkadaşlarımızla birlikte yeni dönemde görev almanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bize devredilen bayrağı yine geçmiş dönem başkanlarımız, değerli büyüklerimiz ve yeni yönetim kurulu üyesi kardeşlerimizle birlikte daha yukarılara çıkarmanın uğraşını vereceğiz” dedi.
Pandemi sürecinin birçok değişimi zorunlu hale getirdiğini, iş dünyasının da bu değişimlere ayak uydurmasının şart olduğunu dile getiren Gizer, “Bizler de yeni döneme ayak uydurmak için dernek çalışma programlarımızı gözden geçiriyoruz. ADSİAD, sivil toplum kültürü çok gelişmiş bir dernek. Deneyimli üyelerimizle birlikte genç arkadaşlarımızı da yönetime daha çok adapte ederek kaynaşmayı daha hızlı gerçekleştirmek istiyoruz. Yönetim Kurulu üyeliğini kabul eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte güzel projeler yapmak nasip olur. ADSİAD’da yönetim kurulu ve üyelerimizle birlikte katılımcı bir anlayışla hareket edeceğiz” diye konuştu.
ADSİAD’ın  ehemmiyetini yönetimde yer almadan önce de hisseden biri olduğuna işaret eden Gizer, “Bize bu görevi layık gören ADSİAD ailesine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
Vedat Gizer’in başkanlığa seçildiği ADSİAD’ın genel kurulunda yeni dönem yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: “Hasan Adalı, Sultan Altındal, Halid Milli, Fatih Asal, Mehmet Erel, Mustafa Öncül, İsmail Bacaksızlar, Sadık Büyükkardeş, Bekir Kerem Aydoğdu, Eray Kaan Sönmez, Enver Yılmaz, Can Ulaştırıcı, Emir Değişmez, Cenk Dağsuyu.”
DENETİM VE YÜKSEK İSTİŞARE KURULU ÜYELERİ
Denetim Kurulu ise Naci Keskin, Mehmet Altınsoy, Cengiz Bakımlı, Salim Aydın ve Recai Onatça’dan oluştu.
Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığı’na Süleyman Onatça’nın seçildiği genel kurulda kurul üyeleri de Süleyman Sönmez, Mehmet Kahyalar, Zeki Kıvanç, Atila Menevşe, Bekir Sütcü, H.Numan Tansuğ, Eşref Yelekçi, Zeki Baykam, Vedat Gizer, Süleyman Gerdan ve Mustafa Akalın oldu. Onur kurulu ise Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Semra Büyüknisan olarak belirlendi.
Vedat Gizer başkanlığındaki ADSİAD Yönetim Kurulu, önümüzdeki günlerde görev bölümü yapacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.