Kozmik Radyo & Haber

TOYA GRUP ADANA MERKEZ AÇILDI

TOYA GRUP ADANA MERKEZ AÇILDI
289 views
26 Mart 2021 - 10:29

Adana Reşatbey mahallesinde TOYA Grup Bilişim Teknolojileri merkezinin açılışı gerçekleştirdi. Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Acı’nın kurdeleyi kestiği açılışta katılım oldukça yoğundu. Başkan Acı, özellikle bu süreçte açılış yapıp kente katma değer ve istihdam sağlayan firmalara altın madalya takılması gerektiğini belirterek, Adana için üreten ve çalışan herkese teşekkür etti.

TOYA Grup adına konuşma yapan Hikmet Bayram, “ Toya Grup olarak yıllardır Adana’da çalışıyoruz ve TOYA Grup olarak Türkiye’nin pek çok şehrinde bulunan yatırımlarımızın merkezini Adana’ya taşıyoruz” dedi.

KARINCA MİSALİ SU TAŞIYACAĞIZ

İstihdamı geliştirmek adına yola çıktıklarını belirten Bayram, “Büyüyen şirketlerin batıya kaçışına inat, bizler çalıştıkça Adana’daki istihdamımızı, yenilikçi yaklaşımımızı geliştiriyoruz. Çukurova’nın binlerce yıllık geleneği ile yoğrulan Adana’daki ekonomiye yazılım, donanım ve Ar-Ge faaliyetlerimiz ile destek olacağız. Karınca misali su taşıyacağız” diye konuştu.

TOYA Grup ile ilgili bilgeler de veren Hikmet Bayram konuşmasına şu şekilde devam etti:

BÖLGE ÇALIŞMALARINI ADANA MERKEZDEN YÜRÜTECEĞİZ

“Toya Grup, kendine ait yazılımları ile Adana’mızın en prestijli sektörlerinden biri olan gastronomi sektörünü desteklerken, Türkiye’nin en kaliteli ürünlerini, rekabetçi şartlarda Adanalıların hizmetine sunma hedefindedir. % 100 yerli yazılımlarımız dışında Türkiye’nin en zengin pos tedarikçilerinden AFANDA’nın bölge çalışmalarını, Türkiye’nin en iyi terazi üreticilerinden olan MURBAY – SELES markasının bölge çalışmalarını da Adana merkezden yürüteceğiz.

Amacımız Adana’dan Türkiye’nin dört bir tarafına yenilikçi, bütçe dostu ürünlerle esnafımızın, iş dünyamızın hayatını kolaylaştırmak. Toya Grup ailesi olarak Adana’daki yeni yolumuzun ilk adımını bugün atıyoruz.

ÜRETİM YAPAN HERKESİN ARKASINDAYIZ

Bugünden itibaren şehrimizde çalışan, çabalayan, emek sarf eden tüm sektörlerin yazılım, donanım ihtiyaçlarını tek elden, uçtan uca çözmeye başlayacağız. Market ve tüm hızlı satış sektörlerinde, cafe, restoran ve tüm ağırlama sektörlerinde, üretim yapan Organize Sanayi firmalarında, ticaret yapan her boydaki işletmenin arkasında biz olacağız.

GENİŞ BİR ÜRÜN YELPAZESİNİ HİZMETE SUNACAĞIZ

Otomasyon ve muhasebe yazılımlarımız ile firmaların yükünü hafifletirken, AFANDA VE MURBAY gibi tedarikçilerin ürünleri ile donanım ihtiyaçlarını karşılayacağız. Tüm sektörlerin ihtiyacı olan POS’lar, barkod sistemleri, teraziler, kantar ve baskül sistemleri ile birlikte pandemi sürecinde hepimizin ihtiyacı olan temassız çalışan ambalajlama ürünleri, vakumlama ürünleri ile geniş bir ürün yelpazesini hizmete sunacağız.

Bu güzel günde, yeni başlangıçta bizlerle birlikte olan tüm misafirlere, aramızda olan iş dünyasının kıymetli temsilcilerine, basınımızın değerli mensuplarına teşekkür ediyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.