Kozmik Radyo & Haber

Prof.Dr. Tüdeş ÇGC’de

Prof.Dr. Tüdeş ÇGC’de
272 views
26 Mart 2021 - 11:24

İyi Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Şule Gök TUDEŞ, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Kuruluşundan bu yana İyi Parti’nin kısa zamanda önemli mesafeler katettiğini, partiye katılımların sürekli arttığını, vatandaşların desteğinin İyi Parti’yi iktidara taşıyacağına inandığını ifade eden Tudeş şöyle konuştu:

“Türkiye son yıllarda bir çok alanda geriye gitti. İyi yönetilmediğimiz bir gerçek. Çarşı-pazarda vatandaş kan ağlıyor. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener; esnaf gezilerinde halkın nabzını tutuyor. Gittiği her yerde büyük ilgiyle karşılanıyor. Parti politikalarımız ülke gerçekleriyle birebir örtüştüğü için İyi Parti kısa zamanda vatandaşın umudu haline geldi. Alım gücü düşen, fakirleşen, açlık sınırında yaşayan geniş halk kitleleri, partimize bel bağlamış durumda. Yapılacak ilk genel seçimlerde partimizin iktidarı kucaklayacağına inanıyorum.”

ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir; beraberinde İyi Parti Adana İl Yönetimi’nden Nimet Çelik ile ÇGC Sosyal Tesisleri’ne gelen Prof.Dr.Tudeş’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Esendemir; ziyarette genel olarak yerel basının sorunlarına ağırlık verirken; her geçen gün çok zor şartlar altında çalışan basının; pandemi sürecinden de olumsuz yönde etkilendiğini söyledi.

Ziyarete; ÇGC Yönetim Kurulu üyelerinden Vahap Ünkat, Mustafa Akköse ve Jale Karaşahinoğlu da katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.