Kozmik Radyo & Haber

Belediye Başkanlarından Karataş Ziyareti

Belediye Başkanlarından Karataş Ziyareti
282 views
24 Mart 2021 - 13:04

Adana’da bulunan Mahalli İdareler İş Veren Sendikası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi, Belediye Başkanları, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’un daveti ile Karataş İlçesine ziyarette bulundular.  

Sarıçam Belediye Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Mahalli İdareler İş Veren Sendikası Genişletilmiş Yönetim Kurulu Programı kapsamında Adana’ya gelen Belediye Başkanları, Karaisalı İlçesi ziyareti sonrası Karataş Belediyesini ziyaret ederek Kumluk ve Tabiat Parkında yer alan Şahin Tepesi Restoranda bir araya geldiler.  

Karataş’da ağırlanan Belediye Başkanlarına, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Karataşlı kadınları desteklemek ve ürünlerini daha fazla kişilere ulaştırmak için Karataş Belediyesince kurulan Karataş Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin ürünlerini hediye etti.  

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz gerçekleştirilen programda söz alarak ; “Sendika temsilcisi Belediye Başkanlarımızın Adana ziyareti sırasında davetimiz üzerine bizleri kırmayarak onurlandırdılar. Ziyaretleri sırasında ayrıca bizlere takdim ettikleri yöresel ürünlerinden oluşan hediyeler için Başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunarım. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmetin halka ulaştırılmasını sağlamak üzere bu toplantıların önemli olduğunu düşünüyor, tüm belediye başkanlarımıza teşrifleri sebebi ile ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyorum “ dedi.  

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.