Kozmik Radyo & Haber

Başkan Soner Çetin’den şehit annesine ziyaret

Başkan Soner Çetin’den şehit annesine ziyaret
513 views
10 Mart 2021 - 14:24

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 2015 yılında PKK’lı teröristlerin roketli saldırıcı sonucu şehit olan Polis Mustafa Turanlı’nın annesi Kısmet Turanlı’yı ziyaret etti. “Siz bize şehitlerimizin emanetisiniz” ifadesini kullanan Başkan Soner Çetin, “Tüm şehit anneleri adına sizin elinizi öpmeye geldim” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla şehit annesi Kısmet Turanlı’yı ziyaret etti.

2015 yılında PKK’lı teröristlerce roketli saldırıcı sonucu şehit olan Polis Memuru Mustafa Turanlı’nın annesinin evine giden Başkan Soner Çetin, “Tüm şehit anneleri adına sizin elinizi öpmeye geldim. Her zaman yanınızdayız. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Çünkü sizler bize bu vatan için gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizin emanetisiniz. Başımızın üstünde yeriniz var. Her zaman emrinizdeyiz” dedi.

Anlamlı bir günde şehit annelerinin hatırlanmasının kendisini mutlu ettiğini belirten Şehit Polis Mustafa Turanlı’nın annesi Kısmet Turanlı, “Biz Soner Çetin Başkanı çok seviyoruz. Bizim için önemli bir kişi. Şehit annelerine böylesine değer vermeniz bizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, ziyaretinde şehit annesine çiçek verdi ve Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.