Kozmik Radyo & Haber

“Kardeşlik ve sevgi kazanacak”

“Kardeşlik ve sevgi kazanacak”
451 views
12 Şubat 2021 - 11:36

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, TFF 1. Ligde mücadele eden ve 14 Şubat 2021 tarihinde Pazar günü yapılacak maçta karşılaşacak olan Adanaspor ve Adana Demirspor’a başarı dileklerinde bulundu.

“İKİ TAKIMIMIZ ADINA SEVİNMEK İSTİYORUZ”

Başkan Avcı, yaptığı açıklamada, “Adanaspor ve Adana Demirspor, şehrimizin iki güzide takımıdır. İkisi de bizim, Adana’mızın takımlarıdır. Yine ikisi de şehrimize, Türk sporuna önemli katkılar sunmuşlardır. Bugüne kadar Adana Demirspor’umuz ve Adanaspor’umuz kazanınca sevindik, kaybedince üzüldük ama önümüzdeki derbi maçında iki takımımız adına da sevinmek istiyoruz.” ifadesini kullandı.

“KARDEŞLİK VE SEVGİ KAZANACAKTIR”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “İnanıyorum ki Pazar günü yapılacak maçta sahaya çıkacak olan sporcularımız güzel oyunlarının yanında kardeşliğin, centilmenliğin güzel örneklerini de sergileyeceklerdir. Tarımda, ticarette, sanayide ve sanatta öncü olan Adana, aynı zamanda kardeşliği, sevgiyi de bu topraklarda büyüten bir kenttir. Pazar günü yapılacak maçta da eminim ki kardeşlik kazanacak, sevgi kazanacaktır.” diye konuştu.  

“TÜM MAÇLARDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Başkan Bünyamin Avcı, açıklamasını şöyle bitirdi:

“Bu duygu ve düşüncelerle; fikstüre göre bu maçta ev sahibi görünen Sayın Bayram Akgül yönetimindeki Adanaspor ile Sayın Murat Sancak yönetimindeki Adana Demirspor kulüplerimizde oynayan sporcularımıza, tüm kadroya sadece bu derbi maçında değil, tüm maçlarda başarılar, esenlikler diliyor; vefakârlıklarıyla hep takdir ettiğimiz kıymetli taraftarlarımıza da daima güzel sonuçlarla gülmelerini niyaz ederken, ayrıca selam ve saygılarımı sunuyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.