Kozmik Radyo & Haber

BAŞKAN ERDEM GENÇLERİ FUTBOL TOPUYLA SEVİNDİRDİ

BAŞKAN ERDEM GENÇLERİ FUTBOL TOPUYLA SEVİNDİRDİ
252 views
10 Şubat 2021 - 15:09

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, köy gençlerini spora teşvik etmek amacıyla 20 genç’e  birer adet futbol topu hediye etti.

Kırsalda bulunan Körseli Mahallesi gençlerinin futbol topu talebine duyarsız kalmayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, beraberinde getirdiği futbol toplarını mahallenin gençlerine dağıttı. Başkan Erdem, “Onlar benden iki tane istedi, ben de onlara 20 adet futbol topu hediye ederek mutluluklarına ortak oldum” dedi.

Pandemi sürecinde gençlerin uzun süreden beri evde kaldığını söyleyen Başkan Hülya Erdem, “Gençlerimiz daha önce bize top talebinde bulunmuşlardı. Bende gençlerimizin talebini yerine getirmek amacıyla onlara 20 adet futbol topu alarak kendilerine takdim ettim. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve spora teşvik etmek bizim en önemli görevimizdir. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünden hareketle; ahlaklı, futbola yönelen gençlerimiz bizim en büyük hedefimizdir. Gençlerimiz Çukurova’nın bu güzel havasında spor yaparak boş zamanlarını değerlendirecekler. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize büyük önem veriyoruz ve her zaman onların yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Gençler ise isteklerini yerine getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’e teşekkür ederek, çok mutlu ve sevinçli olduklarını söylediler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.