Kozmik Radyo & Haber

Türkmenbaşı Bulvarı otoban bağlantılarında yoğun çalışma

Türkmenbaşı Bulvarı otoban bağlantılarında yoğun çalışma
371 views
08 Şubat 2021 - 12:32

Adana Büyükşehir Belediyesi kentin dört bir yanında asfalt ve yol çalışmalarını sürdürüyor. Türkmenbaşı Bulvarı TAG Otoyolu bağlantı yolları Mersin istikametinde zemin iyileştirmeleri, alt temel-temel çalışmaları tamamlandı ve asfaltlama işlemlerine geçildi.

Otoban bağlantısının Gaziantep istikametinde de çalışmalara en kısa sürede başlanacak.

Kuzey Adana bölgesinin kent bağlantısında önemli bir yere sahip olan Türkmenbaşı kavşağı ile TAG Otoyol bağlantılarının zemin iyileştirme alt temel-temel çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol İşleri Müdürlüğü ekipleri Mersin istikametinde asfaltlama çalışmalarına başladı.

KARAYOLLARI STANDARTLARINDA

Mersin istikametinde bağlantı yolunun ilk etap asfaltını gerçekleştiren ekipler bölgede 4 aşamalı asfalt çalışması yapacak.

Zemin iyileştirme ve altyapı çalışmalarını Osmaniye istikametinde de gerçekleştiren ekipler, çalışmalar tamamlandığında Kuzey ve Güney Adana’nın araç trafiğinde rahatlamanın yaşanacağını belirtti. Karayolları standartlarında asfaltlama çalışması gerçekleştirilen Türkmenbaşı bölgesi Adana trafiğinde Mersin ve Osmaniye istikametinde otobana giriş ve çıkışlarda önemli bir yere sahip.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.