Kozmik Radyo & Haber

BAŞKAN KOCAİSPİR MİLLİ SPORCUYU TEBRİK ETTİ

BAŞKAN KOCAİSPİR MİLLİ SPORCUYU TEBRİK ETTİ
302 views
08 Şubat 2021 - 12:02

Yüreğir Belediye Spor Kulübü Derneği sporcusu, Milli Atlet Zeki Cem Tenekebüken büyükler sırıkla yüksek atlamada Türkiye 2.’si oldu.

Turkcell Türkiye Büyükler ve 20 Yaş Altı Salon Atletizm Şampiyonası İstanbul’da gerçekleştirildi.

Ataköy Atletizm Salonu’nun ev sahipliği yaptığı ve geçen yıl yaşamını yitiren Türkiye Atletizm Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Selahattin Yıldız’ın anısına düzenlenen organizasyona, bin 200’ün üzerinde atlet katıldı.

Uluslararası turnuva olarak kabul edilen şampiyonada atletler, 12 dalda yarıştı. Sporcular, 60 metre, 200 metre, 400 metre, 800 metre, bin 500 metre, 3 bin metre, 60 metre engelli, gülle atma, uzun atlama, 3 adım atlama, yüksek atlama ve sırıkla atlama dallarında madalya mücadelesi verdi.

Şampiyonada Yüreğir Belediye Spor Kulübü Derneği sporcusu, Milli Atlet Zeki Cem Tenekebüken 5, 10 derecesi ile büyükler sırıkla yüksek atlamada Türkiye 2.’si oldu.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, elde ettiği başarı ile İstanbul’da yapılacak olan Balkan Salon Atletizm Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan Milli Atlet Zeki Cem Tenekebüken’i tebrik etti.

Sporcuya başarılar dileyen Başkan Kocaispir, “Gururlandık, büyük mutluluk yaşadık. Bize bu sevinci yaşatan hem teknik ekibimizi hem sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.