Kozmik Radyo & Haber

YÜREĞİR BELEDİYESİ TEHLİKE SAÇAN METRUK BİNALARI YIKTI

YÜREĞİR BELEDİYESİ TEHLİKE SAÇAN METRUK BİNALARI YIKTI
268 views
02 Şubat 2021 - 12:29

Yüreğir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevreye ve vatandaşa sıkıntı oluşturan metruk binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

Yüreğir Belediyesi, insanların can güvenliğini tehdit etmesinin yanı sıra, sosyal riskler oluşturan ve kent estetiğini bozan metruk binaların yıkımına devam ediyor.

İlçe genelinde birçok farklı ekiple gruplar halinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, gerekli önlemlerin alınmasının ardından Çamlıbel, Tahsilli, Kiremithane, Havutlu, Sinanpaşa, Doğankent, Gümüşyazı, 19 Mayıs ve Başak mahallelerinde bulunan metruk binaların yıkımı gerçekleştirildi.

İlçede bulunan metruk binaların can ve mal güvenliği açısından tehlike oluşturduğunu ifade eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Yıkılmaya yüz tutmuş eski binalar vatandaşlarımız tarafından da şikâyet konusu oluyordu. Kötü niyetli kişiler tarafından kullanılmasına izin vermemek adına yıkım çalışmalarımızı yaptık.

İlçemiz metruk yapılardan arındıkça, hem vatandaşımız rahat nefes alıyor, hem de görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz. Tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan, can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaları temizlemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yıkım çalışmalarını izleyen mahalle sakinleri özellikle küçük çocukları için tehlike oluşturan binaların yıkımından dolayı Başkan Kocaispir ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.