Kozmik Radyo & Haber

ADANA’YI KANO YARIŞLARI HEYECANI SARDI

ADANA’YI KANO YARIŞLARI HEYECANI SARDI
296 views
02 Şubat 2021 - 15:45

Türkiye Durgunsu Kano Uzun Mesafe Milli Takım Seçmeleri ikinci kez Sarıçam Belediyesi sponsorluğunda Adana’da gerçekleştirilecek.

Sarıçam İlçesi sınırları içerisinde bulunan Seyhan Baraj Gölü’nde yapılacak olan ‘Türkiye Durgunsu Kano Uzun Mesafe Milli Takım Seçmelerine Türkiye geneli 17 ilden sporcular katılacak.

Seyhan Baraj Gölü Çukurova Üniversitesi Kayıkhane Tesisleri’nde Sporcular 6-7 Şubat’ tarihleri arasında düzenlenecek yarışlarda mücadele ederek Türkiye Durgunsu Kano Uzun Mesafe Milli Takım aday kadrosuna girmek için ter dökecekler.

SPORCULARIN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORUZ”

Türkiye Durgunsu Kano Uzun Mesafe Milli Takım Seçmelerine Sarıçam Belediyesi olarak 2020 yılında sponsor olduklarını belirten Başkan Bilal Uludağ yine bu senede sporcuların yanında olacaklarını kaydetti. Başkan Uludağ “ Geçen sene Türkiye geneli 11 ilden 18 spor kulübü ve 110 sporcunun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonu bu yıl da daha geniş bir katılımla ile gerçekleştireceğiz. Adana su sporları için çok müsait. Kentimizin tanıtılması noktasında bu organizasyonun Adana’da düzenlenecek olması çok önemli. Bizde su sporları yarışları için ilçemize gelecek olan sporcularımız, federasyon görevlilerimiz ve hakem heyetinin yeme içme ve konaklama gibi tüm ihtiyaçlarını Sarıçam Belediyesi olarak karşılıyoruz. Böylesine büyük bir organizasyona ev sahipliği yaparak başta ilçemiz Sarıçam olmak üzere Adana geneli ve bölgemizdeki gençlerinde bu spora ilgisini artırmayı hedefliyoruz. Umuyorum ki bu organizasyonu da Sarıçam Belediyesi olarak başarıyla gerçekleştirerek ilçemizi en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz ”diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.