Kozmik Radyo & Haber

Çukurova’nın Sultanları’ndan kritik galibiyet

Çukurova’nın Sultanları’ndan kritik galibiyet
297 views
01 Şubat 2021 - 9:50

Türkiye Voleybol 1. Kadınlar Ligi’ndeki önemli maçta Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, playoff yolundaki rakiplerinden Nevşehir Belediyespor’u set vermeden yenerek kritik bir galibiyete imza attı.

ASKİ Atatürk Spor Salonunda oynanan maçı Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi SK Onursal Başkanı Soner Çetin de izledi.

Maça iyi başlayan Çukurova’nın Sultanları ilk bölümleri çekişme içinde geçen ilk seti 25-18 alarak 1-0 önce geçti. İkinci seç adeta nefes kesti. Hakem hatalarının damga vurduğu sette 21-16 ile 5 farklı bir skor yakalayan Çukurova Belediyesi SK’yi hakem frenlemeye çalıştı. Biri servis tekrarı olmak üzere 3 sayı üst üste konuk takım lehine hatalar yapan maçın hakemi büyük tepki çekti.

Hakem hatalarına karşın Çukurova’nın Sultanları bu seti 25-22 alarak büyük avantaj yakaladı.

Son sete konuk Nevşehir takımı daha iyi başladı. Teknik molaya da 12-10 önde giren Nevşehir takımının hızını Çukurova’nın Sultanları setin ikinci bölümünde etkili oyunu ile kesmeyi başardı. Üst üste sayılar bulan ekibimiz bu seti 25-18 kazanarak maçı da almayı bildi.

Maçın ardından Çukurova Belediyesi SK oyuncuları kritik galibiyeti Başkan Soner Çetin’e hediye ettiler. Sporcuları kutlayan Başkan Soner Çetin, takım oyuncuları ve teknik kadro ile birlikte galibiyet fotoğrafı çektirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.