Kozmik Radyo & Haber

Boyvadaoğlu: Halk İyi Parti’yi istiyor

Boyvadaoğlu: Halk İyi Parti’yi istiyor
294 views
01 Şubat 2021 - 12:35

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve beraberindekiler, Aksaray’ın Yenikent beldesinde, partilerine yeni katılan üyelerle görüşerek İYİ parti rozeti taktı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, şu anda Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduklarını belirterek, “Vatandaşın kredi açtığı, kadrolarına güvendiği ve Türkiye’yi teslim etmeye hazırlandığı bir İYİ Parti var” dedi.

Koray Aydın’la birlikte  Aksarayda ki üye katılım etkinliklerine  katılan ve  Türkiye’nin tüm şehirlerinde halkın İYİ Parti’yi istediğini söyleyen, Başkan Boyvadaoğlu;

“Aksaray İl Başkanımız  Özhan Türemiş’in davetiyle Aksaray’a giderek yapılan etkinliğe katıldık. Genel Başkanımız Meral Akşener’ in telefonla bağlanarak konuk olduğu ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkanımız Koray Aydın Başkanlığında gerçekleşen, Genel Başkan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, İl Başkanlarımızın katıldığı Miting havasında gerçekleşen üye katılım etkinliğimizde İYİ ailemize katılan tüm vatandaşlarımıza hoşgeldiniz diyor, bizleri bu etkinliğe davet eden Aksaray İl Başkanımız  Özhan Türemiş ve emeği geçen tüm teşkilatına teşekkür ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.