Kozmik Radyo & Haber

EYT’LİLERDEN İYİ PARTİ’YE ZİYARET

EYT’LİLERDEN İYİ PARTİ’YE ZİYARET
287 views
26 Ocak 2021 - 13:52

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Türkiye’de uzun zamandır gündemde olan EYT’lilerin sorununu bir kez daha gündeme getirerek konuya dikkat çekti. Başkan Boyvadaoğlu yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Partimiz için en önemli konuların başında, Emeklilikte Yaşa Takılanların sorunları ve talepleri gelmektedir.(EYTSYDD) Emeklilikte Yaşa Takılanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Uğur Altuntaş, Bşk. Aykan Uz, Dernek Sekreteri  M. Cengiz Yıldız, Yönetim kurulu Üyesi ibrahim Kahraman, İl Başkanlığımıza nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır. Yapılan ziyarette Seyhan Belediye Meclis Üyemiz Sn. Zeynep Erciyes ve İl Yöneticimiz  Emine Karamusaoğlu’nunda bulunduğu sohbetimizde İYİ Parti olarak EYT’lilerimizin haklarının savunucusu olduğumuzu ve iktidar olduğumuzda çözüme kavuşturacağımız öncelikli konulardan biri olduğunu kendilerine bildirdik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.”

Dernek başkanı Altuntaş ise şu ifadelere yer verdi:

“Sorunlarımızı yakından takip eden  ve Twitter hesabından “EYT’lilerin mağduriyetine biz son vereceğiz” mesajı paylaşan Sn. Meral Akşener,’in “Haklı mücadelelerini eziyete dönüştürdüğünüz, Yıllarca primlerini ödeyerek devletine karşı sorumluluğunu yerine getirmelerine rağmen; Kazanılmış haklarından mahrum bıraktığınız EYT’lilerin mağduriyetine biz son vereceğiz” ifadelerini  memnuniyetle karşıladık.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.