Kozmik Radyo & Haber

İYİ PARTİ’YE MEYDAN MAHALLESİNDE TOPLU KATILIM

İYİ PARTİ’YE MEYDAN MAHALLESİNDE TOPLU KATILIM
277 views
25 Ocak 2021 - 10:19

Türkiye İYİ olacak” sloganı ile başlayan Üyelik Kampanyası kapsamında Adana İl Teşkilatı  çalışmalarında hız kesmeyerek üye kayıtlarına devam ediyor. İYİ Parti Adana İl Başkanlığı, Meydan mahallesinde İl Başkan Danışmanı Eyüp Acar’ın Organize ettiği toplantıda, AKP’den istifa eden onlarca vatandaşı İyi Partiye üye yaptı.

AKP’den istifa ederek İYİ parti saflarına katılan, Mahalle sakinleri adına bir açıklama yapan Müslüm Balduz, Genel Başkan Meral Akşener’in Türkiye’nin ümidi olduğunu söyleyerek, 18 yıldan beri üye olduğumuz AKP’den istifa ederek  İYİ partiye üye olduğumuz için çok mutluyuz dedi. Toplantıda  Başkan Boyvadaoğlu tarafından telefonla toplantıya katılan  Genel Başkanı Meral AKŞENER  coşkulu bir kalabalık topluluğuna hitap etti.

Başkan Boyvadaoğlu “Pandemisüreci  olmasına rağmen çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Pandemiden dolayı sıkıntıda olan küçük ve orta ölçekli işletmelere ve evlerini  büyük zorluklarla geçindirmeye çalışan esnaflara, bir nefes aldırmak için bir genelge çıkarılmasını ve  kira, vergi, SGK primleri, kira stopajları gibi ödemelerden muaf tutulmalarını istiyoruz” diye konuştu

Gittiğimiz her yerde İYİ Partiyi anlatıyoruz .  İnsanlar bize ve partimize güven  duyuyor . Bundan çok büyük memnuniyet duymaktayız. Halkımız geleceğin teminatı ve umudu olarak partimizi görüyor. Bu kapsamda, Genel başkanımızın çizdiği rotada ilerleyerek sokaklarda vatandaşları dinliyor, gezdiğimiz  mahallelerde partimizin politikalarını anlatıyor sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz.

Göktürk Boyvadaoğlu, Adanalı vatandaşlara’da çağrıda bulunarak, hemşehrilerimizi partimize üye olmaya davet ediyorum; dedi. Katılım toplantısına İyi parti Seyhan İlçe Başkanı Misal Bolat. Adana Büyükşehir Başkan Vekili Recai Mercimek, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkan yardımcılarının yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.