Kozmik Radyo & Haber

YÜKÜMLÜLERE ‘İŞ MAKİNESİ OPERATÖRLÜĞÜ EĞİTİMİ’

YÜKÜMLÜLERE ‘İŞ MAKİNESİ OPERATÖRLÜĞÜ EĞİTİMİ’
294 views
11 Ocak 2021 - 10:55

Adana Kamu Müteahhitleri (AKAMDER) Adana Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş’ü ağırladı. Ziyarette görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonucunda Adana Kamu Müteahhitlerinin Adalet kurumlarına desteklerinin artarak devam edeceği dile getirildi.

Yükümlülere ‘iş makinesi operatörlüğü eğitimi’

Adana Kamu Müteahhitleri (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu “Başsavcımızın ziyaretinden memnuniyet vericidir. AKAMDER ve Adana Cumhuriyet Başsavcılığı geçmişten süren yardım ve destek istişareleri mevcuttur. Bu anlamda Ülkemizde ve Adana da ses getiren Yükümlülere iş makinası operatörlüğü eğitimi akabinde alacakları belgelerle hem iş sahibi olmaya devam edecekler hemde topluma yararlı hale gelmeleri sağlanmış olacaktır. Bu meandaki çalışmalarımız pandemi dolayısıyla askıya alınmıştı. Ancak Ocak ayından sonra açılacak olan sürücü belgeleri eğitim ve imtihanlarının açılmasıyla bu desteğimiz tekrar sürdürülecektir. ‘Bizler AKAMDER olarak adalet için gerekli her hizmetin içerisinde destekte bulunduk ve bu desteğimiz artarak devam edecektir.Ulusların Bekası için Adaletin şart olduğunun bilinci içerisinde tam destek içinde olmaya devam edeceğiz’ dedi.

‘AKAMDER’in teknik katkısı çok önemli’

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, ‘Çağdaş ceza infaz sistemlerinde eğitim ve iyileştirme faaliyetlerinin rolünün büyük olduğunun altını çizerek, Türkiye’deki ceza infaz kurumlarının ve denetimli serbestlik müdürlüklerinin bu faaliyetlerde dünya standardının üstünde olduklarını belirtti. Belirtilen konuda da AKAMDER’in teknik desteklerinin devam etmesi bizler için çok önemlidir. İlerleyen süreçlerde de bu iş birliği ve destekler artarak devam edeceğini umuyorum’ diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.