Kozmik Radyo & Haber

Türkeş FİLİK 2021 Yeni Yıl Mesajı

Türkeş FİLİK 2021 Yeni Yıl Mesajı
255 views
31 Aralık 2020 - 11:07

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş FİLİK, 2021 yılı münasebetiyle yayınladığı mesajda;

Sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisiyle başladığımız 2020 yılını da tamama erdirerek Yüce Milletimizle, yeni umutlarla yeni bir yıla giriyoruz.

2020 yılı özellikle küresel çapta etki eden covid-19 virüsünün gölgesinde geçmiş ve halen etkisini devam ettirmektedir. 2021 yılında gerek uluslararası alanda gerek ülkemizde üzerinde çalışılan aşılar ve tedavi yöntemleri ile bu virüs illetinden kurtulacağımız dan şüphem yoktur.

Virüsle mücadelede gösterdikleri üstün gayretten ötürü öncelikle Sağlık Bakanlığımıza ve sağlık çalışanlarımıza, Emniyet güçlerimize, Vefa sosyal destek grubu personellerine, Belediye zabıta ve temizlik görevlilerine şükranlarımı sunuyorum. Siz kıymetli vatandaşlarımıza da sağlığınız için maske, mesafe ve temizlik konularında hassasiyetle davranmanızı istirham ediyorum.

Ülkemizin bu coğrafyada güçlü bir devlet olmasını istemeyen mihraklar, her yıl olduğu gibi geçtiğimiz yılda, bizleri yok etmek için ekonomik, kültürel ve askeri her türlü saldırıyı denemekte iken DEVLET’imizin CUMHUR ile beraber bu saldırılara karşı dik duruşu bizleri daha da güçlü kılmıştır.

Akdeniz’deki sondaj çalışmalarımız, Karadeniz’de keşfedilen doğalgaz rezervimiz, savunma sanayindeki Bayraktar, Akıncı, Anka, Atak, Altay, Fırtına ve ismini sayamadığım %100 yerli üretimlerimiz artık uluslararası alanda oyun kuran bir Türkiye’nin varlığını tüm Dünya’ya hissettirmekte ve göğsümüzü kabartmaktadır.

Uluslararası kamuoyunun ülkemize bakışı göz önüne alındığında “Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur” sözünün doğruluğu bir kez daha anlaşılmaktadır. Bu noktadan hareketle yaşadığı coğrafyada bir karış toprak için bile akıttığı şehit kanlarıyla toprağı vatan yapan Aziz Milletimizin; ülkemiz üzerine dış mihraklar tarafından yapılan hesapların farkına vardığı, tüm Türk Coğrafyasında zulüm altında olan soydaşlarımızın halleriyle hâllendiği, milli birlik bilincinin her ferde zuhur ettiği yeni bir yıl temenni ediyorum.

Her yeni yılda olduğu gibi, 2021 yılının da Aziz Milletimize ve saygıdeğer hemşerilerimize sevgi, barış, huzur ve sağlık getirmesini diliyorum.

dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.