Kozmik Radyo & Haber

Büyükşehir, 2020’yi hummalı çalışma temposuyla uğurluyor

Büyükşehir, 2020’yi hummalı çalışma temposuyla uğurluyor
311 views
30 Aralık 2020 - 14:50

Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri 2020’nin son günlerini yoğun çalışma temposuyla geçiriyor. Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri yılın son günlerini hummalı şekilde çalışarak tamamlıyor. Yol Şube Müdürlüğü ekipleri asfalt hamlesine devam ederken, Çevre ve Temizlik Şube Müdürlüğü ekipleri halkın yoğun olarak kullandığı mekanlarda temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. ASKİ de sokağa çıkma kısıtlamasının yapıldığı günleri fırsat bilerek, normalde trafiğin yoğun olduğu noktalarda rögar ve ızgara tamiratı ile kanalizasyon-ızgara temizliği yapıyor.

YUNUSOĞLU’NA 2 BİN 700 METRE YOL

Yol ve asfalt hamlesini 2020 yılında kentin geneline yayan Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürlüğü, Yüreğir ilçesi Yunusoğlu Mahallesi’nde  Atatürk Caddesi, okul yolu ve mezarlık yolundaki çalışmalarını tamamladı. 15 metre genişliğinde bin 700 metre uzunluğundaki Atatürk Caddesi’nde asfaltlamayı tamamlayan ekipler, Yunusoğlu Mahallesi’nde 10 metre genişliğindeki okul ve mezarlık yolundaki çalışmaları da bitirdi.

TEMİZLİK VE DEZENFEKTE

Yılbaşı öncesi vatandaşların yoğun kullandığı sağlık ocakları ve PTT şubeleri düzenli olarak temizleniyor ve dezenfekte ediliyor. Vatandaşların maske, mesafe, temizlik kurallarına uymaları çağrısını yapan ekipler, halkın bu kritik günleri sorunsuz geçirmesi için yoğun çaba harcıyor. 

YAĞIŞLARA HAZIRLIK

ASKİ, sokağa çıkma kısıtlamasının yapıldığı günlerde trafik akışının yoğun yaşandığı ana arterler başta olmak üzere cadde ve bulvarlarda bulunan rögar, ızgara tamiratı ile kanalizasyon ile ızgara temizliği çalışmalarını gerçekleştiriyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.