Kozmik Radyo & Haber

Başkan Kocaispir’den yeni yıl mesajı

Başkan Kocaispir’den yeni yıl mesajı
312 views
30 Aralık 2020 - 13:54

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Kocaispir mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Kıymetli Hemşehrilerim, ülkemiz ve milletimiz bakımından çok önemli gelişmelerin yaşandığı 2020 yılını geride bırakıyor, yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2021 yılına merhaba diyoruz. Yeni miladi yılın, aziz milletimiz başta olmak üzere bütün insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.

2020 yılı maalesef zorlu süreçlerden geçtiğimiz bir yıl oldu. 2019’un sonu ve 2020 yılının hemen başında dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık hepimizi derinden sarstı. Kimimiz belki en sevdiklerini, kimimiz arkadaşlarını, dostlarını, akrabalarını, komşularını ebediyete uğurladı. Öncelikle hala etkisini hissettiğimiz bu küresel salgının bir an önce hayatımızdan çıkmasını ümit ediyor, hastalarımıza acil şifalar diliyorum.

Yeni yıldan en büyük beklentimiz, dedelerin torunlarını, annelerin evlatlarını korkusuzca sarıp koklayabildiği, özlemle, hasretle sımsıkı kucaklaşabileceğimiz, birbirimizi rahatça misafir edebileceğimiz, esnafımızın, çalışanlarımızın rahatça işlerini takip edebileceği, maskelerden uzak sağlıklı bir hayat olacaktır elbette.

Bir yanda pandemi, bir yanda yoğun çalışma tempomuzla şehrimize ve milletimize hizmet yolunda gayret gösterdiğimiz koca bir yılı geride bırakıyoruz.  2020 yılında insan odaklı, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiğimiz önemli yatırım ve projelerimizin, ülke çapında kıymetli ödüllerle taçlandırılmasından son derece mutluluk duyduk.

Yeni yıl için çıtamızı yükselterek kendimize yeni başarılar için büyük hedefler koyduk. 2021 Yüreğir için yeni eserlerin hayat bulduğu, yeni projelerin hayata geçtiği çok güzel bir yıl olacak. Yeni yılda da ilçemizi her yönden daha ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız.

Bu duygularla bir kez daha 2021 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni ediyor, ilçemizde görev yapan tüm kamu personelinin ve mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının, esnafın, özel sektör çalışanlarının ve tüm Yüreğirli hemşehrilerimin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.