Kozmik Radyo & Haber

Seyhan’ın, spor okulları tam gaz!

Seyhan’ın, spor okulları tam gaz!
355 views
28 Aralık 2020 - 10:48

Sportif anlamda önemli hizmetlerin altına imza atan Seyhan Belediyesi’nin, ilçe genelinde belediyeye ait spor tesislerinde gerçekleştirdiği Spor Okulları çalışmaları, pandemi kuralları çerçevesinde titiz bir şekilde devam ediyor. Spora ve sporcuya verdiği destek kamuoyu tarafından takdir gören Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, spor okulu faaliyetlerinde, öncelikli hedeflerinin Türk sporuna değişik branşlarda başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi.

AKAY: BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEK DÜŞÜNCESİNDEYİZ

Spor Okulları’na ilginin bir hayli fazla olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Adana’mızdan, bugüne kadar Türk sporuna değişik branşlarda çok önemli spor adamları çıktı. Bu okullarımızdan da çıkacağına inanıyoruz. Hentbol, voleybol, basketbol,satranç ve tenis olmak üzere 5  branştaki kurslarımız deneyimli hocalarımız nezaretinde haftanın belirli günleri belediyemize ait spor tesislerimizde ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.  Futbol kurslarımıza pandemi nedeniyle ara vermiş bulunmaktayız. Değişik branşlardaki çalışmaların da startını yakın zamanda vereceğiz. Pandemi kurallarına göre çalışmalar yürütülüyor. Çünkü; gençlerimizin sağlığı bizim için her şeyden önemli” dedi.

ÜÇ TESİSDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Haftanın belirli günleri ve 20 yaş altı gençlerin sokağa çıkma saatlerinde gerçekleştirilen spor okulu çalışmaları, Şakirpaşa Mega Spor Kompleksi, Gürselpaşa Tenis Kortu ve Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde yapılıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.