Kozmik Radyo & Haber

Soner Çetin’den pandemi uyarıları

Soner Çetin’den pandemi uyarıları
385 views
08 Aralık 2020 - 11:18

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana’da pandeminin acil önlemler alınması gereken boyuta geldiğini belirterek, her yurttaşın üzerine düşeni yapmasını istedi. Vali Süleyman Elban başkanlığında pazar günü toplantı yapıldığını açıklayan Başkan Soner Çetin, “Hastaneler henüz alarm zilleri çalacak düzeyde değil ama söyle giderse durum daha ciddi boyuta gelebilir” dedi.

Adana’da Covid 19 vakaları ve ölümlerin endişe verici olduğunu belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bu konuda daha sert önlemler alınabileceğini söyledi.

Çukurova Belediye Meclisi’nin Aralık ayı son toplantısında gündem maddelerine geçilmeden önce açıklamalarda bulunan Başkan Soner Çetin, “Pazar günü Sayın Valimiz Süleyman Elban başkanlığında bir toplantı yapıldı. Hastanelerde ve yoğun bakımlarda henüz alarm zilleri çalmıyor. Hastanelerde yer var. Ancak böyle devam ederse sıkıntı daha da büyüyebilir. Bu durumda Adana için radikal önlemler gündeme gelebilir” dedi.

Başkan Soner Çetin, her yurttaşın üzerine düşeni yapmasını ve kurallara uymasını istedi. Mecbur kalmadıkça insanların evden çıkmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Soner Çetin, “Lütfen işimiz yoksa evden çıkmayalım. Yeni yasakları beklemeden tüm hemşehrilerimin kurallara uymasını bekliyorum. Herkese çağrı yapıyorum; benim kapımda herkese açık. Ancak telefonda söyleyebileceğiniz şeyler için yüz yüze görüşme talebinde bulunmayın. Kendinizi riske atın ne de başkasını. Maske, mesafe ve temizlik konusunda kurallara uyalım, kalabalık yerlerden uzak duralım” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin’in açıklamalarının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemde bulunan 3 madde de oy birliği ile kabul edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.