Kozmik Radyo & Haber

Hedef, Dünya şampiyonu sporcular yetiştirmek

Hedef, Dünya şampiyonu sporcular yetiştirmek
325 views
01 Aralık 2020 - 10:17

Seyhan Belediyespor Kulübü, Muay-Thai sporcuları yeni sezon hazırlıklarını pandemi kuralları çerçevesinde sıkı bir tempoda sürdürmekte. 2020 yılı içerisinde pandemi nedeniyle müsabakaların ertelenmesi nedeniyle altyapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Milli Antrenörler Esin Güder ve Hasan Güder, “ Bizlerin her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen Sporcu Belediye Başkanımız Akif  Kemal Akay’a, sporcularım ve velilerimiz adına teşekkür ediyoruz” dediler.

SPORCUMUZ MEVCUT

Minik-Yıldız ve genç olmak üzere 200’e yakın sporcularıyla çalışmalarını Şakirpaşa Mega Spor Kompleksi ve Küçükdikili Semt pazarı’nda sürdürdüklerini belirten Seyhan Belediyespor Muay Thai Antrenörleri Esin Güder ve Hasan Güder ,“ Pandemi kurallarını titiz bir șekilde uygulamaktayız. Sporcularımızın sağlığı herșeyden önemli. Antremanlarımız devam etmekte.  Sıkıntılı sürecin sona ermesiyle birlikte Muay-Thai’de, Adana’yı, Türkiye’de, Türkiye’yi, Dünya’da temsil edecek şampiyon sporcular kazandırmaya devam edeceğiz ”

BELEDİYE BAŞKANIMIZ HER ZAMAN DESTEĞİNİ HİSSETTİRİYOR

Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay’ın da, maddi ve manevi desteklerini kendilerinden hiçbir zaman esirgemediğini belirten Güder ikilisi konuşmalarını şöyle tamamladı, “ En Büyük şansımız sporun ve sporcunun yanında olan bir başkana sahip olmak. Bu durum bizler için çok büyük bir avantaj.  Bu en iyi şekilde değerlendirerek bize olan güveni boşa çıkartmamak adına yoğun bir çalışma temposu içerisinde hazırlıklarımız devam ediyor”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.