Kozmik Radyo & Haber

CHP EKONOMİ HEYETİ ÇGC’DE

CHP EKONOMİ HEYETİ ÇGC’DE
364 views
13 Kasım 2020 - 16:03

Adana’da bir dizi etkinliğe katılan CHP Ekonomi HeyetiÇukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

Adana’daki temasları kapsamında ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’ne gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, önceki Dönem Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP Adana Milletvekili Dr.Müzeyyen Şevkin, YDK Üyesi Bülent Maraklı ile CHP İl Yöneticileri; basının sorunları ve basın özgürlüğü önündeki engeller konusunda görüşlerini dile getirdiler.

Ziyarette; basın mensuplarının karşılaştıkları ekonomik zorlukların aşılması için çözüm önerilerini paylaşan CHP Heyeti; basın özgürlüğüne sekte vurulduğunu, Anadolu basınının sesinin kısılmak istendiğini ifade ettiler.

Başkan Cafer Esendemir; CHP Heyetine ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’ni gezdirerek, kamu yararına dernek statüsünde bulunan ÇGC’nin yaptığı çalışmalar hakkında  bilgi verdi.

CHP Heyeti’nin ziyaretinde Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekinci, Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Başkan Yardımcısı ve TGF Mali Sekreteri Derya Akbıyık ile TGF Niğde Temsilcisi Necmi Pişkin ve ÇGC Yönetim Kurulu Üyesi Abdulvahap Ünkat da hazır bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.