Kozmik Radyo & Haber

Büyükşehir’in asfalt hamlesi sürüyor

Büyükşehir’in asfalt hamlesi sürüyor
316 views
12 Kasım 2020 - 16:55

Adana Büyükşehir Belediyesi havaların yağışsız geçmesinden de yararlanarak asfalt hamlesine kentin birçok noktasında devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin 30 ayrı noktasında yol çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın büyük önem verdiği yol yapım ve asfalt çalışmalarını kent merkezi ve kırsalda sürdüren ekipler, havaların yağışsız geçmesini fırsata dönüştürüyor. Kent merkezinde ve bir çok ilçede bozuk yolların yama çalışmalarını sürdüren ekipler 30 ayrı noktada yol yapım çalışmalarını hızlandırdı.

KIŞA HAZIRLIK

Muhtarlardan ve vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Fen İşleri Daire Başkanlığı, aciliyet ve öncelik sırasına göre asfalt çalışmalarını devam ettiriyor. Başkan Zeydan Karalar’ın büyük bir hassasiyetle üzerinde durduğu çalışmalarda kalıcı, dayanıklı ve kaliteli asfaltlama yapılıyor.

ÇALIŞMA SÜRDÜRÜLEN BÖLGELER

Aralarında 40 kilometrelik Karaisalı-Çatalan-Ömerli grup yolunun, 20 kilometrelik bölümünde onarım ve genişletme faaliyetlerinin de bulunduğu çalışma süren bölgeler şöyle:

Yüreğir-Yunusoğlu, Karataş-Kesik, Kozan-Çürüklü, Sarıçam-Pekmezci, Pozantı-Yeni Konacık, Aladağ, Karataş, İsahacılı, Yumurtalık- Çöp Aktarma İstasyonu yolu, Yüreğir- Akkapı-Koyuncu, Ceyhan-Sanayi Sitesi, Merkez-Aşıklar Yolu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.