Kozmik Radyo & Haber

SAĞLIKÇILAR İNSANLIK NEFERLERİMİZDİR

SAĞLIKÇILAR İNSANLIK NEFERLERİMİZDİR
349 views
10 Kasım 2020 - 11:04

Adana İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Halil Nacar’a ziyarette bulunan AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Sayım Azmaz, Ali Tatlıdil, Adnan Kemali Ünal, Mehmet Ali İnan, Arif Çetin, Osman Çevik ve Muzaffer Umut başarılar dilediler. Adana İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Halil Acar’ın isabetli olduğunu vurgulayan AKAMDER yöneticileri Sağlık alanında önemli hizmetler geleceğine inandıklarını vurguladılar.

‘SAĞLIK KURUM VE ÇALIŞANLARI ÖNCELİĞİMİZ OLMALIDIR’

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “Son yıllarda Ülkemiz ve Dünyanın başına gelen Korona illetinin yarattığı felaketler Sağlık Kurumları ve sağlık çalışanlarımızın önceliğimiz haline getirmiştir. Kurum ve çalışanları önceliğimiz olmalıdır, son yıllarda göstermiştir ki sağlıkçılar bizim koruyucu neferlerimizdir. Bu konuda hepimizin bu konuda hassas ve ihtimamlı olmamız gerekmektedir. Sağlık Müdürümüz Halil Nacar tecrübesi bilgisi ve birikimiyle Sağlık alanında yatırım ve hizmet olarak önemli gelişmelere imza atacağına inanıyoruz.” Dedi.

‘SAĞLIKLI YAŞAM TARZIMIZ OLMALIDIR’

Adana İl Sağlık Müdürü Halil Nacar açıklamasında; “Adana’nın önde gelen STK ‘larından AKAMDER in ziyaretinden memnun kaldık. Yatırımlarımızda hep iş birliğinde olduğumuz ve olacağımız İnşaat Sektörü ve Kamu Müteahhitleri önemli iş ortaklarımızdır. Karşılıklı istişare ve görüş alışverişlerimiz sürecektir. Bizler sağlık alanındaki hedeflerimiz sağlıklı birey ve topluluklar oluşturmaktır. Sağlıklı yaşam kalitemizin sürekli arttığını görerek hizmet etmek tek gayemizdir. Bu konudaki yatırımlarımız artarak devam edecektir.” Dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.