Kozmik Radyo & Haber

Ayhan Barut, Ulu Önder Atatürk’ü andı

Ayhan Barut, Ulu Önder Atatürk’ü andı
323 views
09 Kasım 2020 - 12:07

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve kurtarıcısı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlemle andıklarını belirterek, “Atatürk ilke ve devrimleri yolumuzu aydınlatıyor” dedi.

“ATATÜRK YOLUMUZU AYDINLATIYOR”

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’inci yıldönümünde anma mesajı yayınlayan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Atatürk’ü bitimsiz bir saygı ve sevgi, çok büyük bir özlem ve minnetle andıklarını söyledi. Bütün güçlük ve zorluklara karşın Atatürk ilke ve devrimlerinin sonsuza dek yaşayacağını, bu uğurda sonuna dek mücadele edeceklerini ifade eden Ayhan Barut, “Kimsenin gücü, sonsuza dek yüreklerimizde taşıyacağımız Atatürk sevgisini de, yolumuzu aydınlatan ilke ve devrimlerini de yok etmeye yetmeyecek” diye konuştu.

“EMANATLERİNİN YILMAZ BEKÇİLERİYİZ”

Ulu Önder Atatürk, kahraman silah arkadaşları ve ‘tam bağımsız bir Türkiye’ idealiyle canını veren aziz şehitler ile yiğit gazilerin kutsal emanetlerine sonuna dek sahip çıkacaklarını vurgulayan Barut, şunları kaydetti:
“Atatürk’ün yolundan bir milim bile sapmadan bize emanet ettikleri kutsal mirasları sonuna dek yaşatma ve yüceltme kararlılığıyla görev başındayız. ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesiyle ömrünü Türkiye Cumhuriyeti’ne adayan Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin yılmaz bekçileri olarak asla yılmayacağız ve yorulmayacağız. Milli miras olan Türkiye Cumhuriyeti’ni ve bütün emanetlerini sonsuza dek yaşatacağız. Aramızdan ayrılışının 82’nci yılında başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere, yiğit silah arkadaşlarını, sonsuzluğa uğurladığımız aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi özlem, minnet, sevgi ve şükranla anıyoruz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.