Kozmik Radyo & Haber

POZANTI BELEDİYE SPOR’DA BİR İLK

POZANTI BELEDİYE SPOR’DA BİR İLK
406 views
04 Kasım 2020 - 10:36

Pozantı Belediye Spor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Mustafa Çay, bir ilke imza atarak birbirinden değerli iş insanı olan 3 Hanımefendiye kulüp yönetiminde yer verdiğini belirtti.

Pozantı Belediye Spor yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları, Akçatekir Yaşam Park Restaurantta bir araya geldi. Futbolcuların heyet ve kulüp yöneticileri ile kaynaşma yemeğinde takıma 4 futbolcu daha transfer edildi.

Kulübün Onursal Başkanı Mustafa Çay bir ilke daha imza attıklarını belirterek, Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan Pozantı Belediye Spor’un yönetim kurulunda tarihinde ilk kez 3 Kadına yer vererek farkını ortaya koydu. Buna göre Adana’nın önemli iş kadınlarından Adana Emlakçılar Oda Başkanı Ülkü Uçar, Yapıtaş Konutları Pazarlama Danışmanı ve Emlakçı Halime Keser ile Şehir Plancısı Nilgün Çataklı Duman Hanımefendi  kulübün yeni yönetim kurulunda yer aldılar.

TRANSFER ATAĞI
Pozantı Belediye Spor’un Onursal Başkan Mustafa Çay, teknik direktörleri Ersoy Tokmak ve Temin Süngürlü,  ile birlikte 4 futbolcuyla daha anlaşarak takımı daha da güçlendirdi. Kahramanmaraş Spor ve Sultanbeyli Sporda ve Ülkügücü Spor’da forma giyen Abdullah Sercan Tanırgan, Kiremithane Spor, Balıkesir Spor ve Ayvalık Küçükköy Spor’da forma giyen Seçkin Çelik, Adana Demir Spor alt yapısında forma giyen Kaleci Fatih Durgut ve Yüksel Gençlik Spor oyuncusu Berkan Aydoğdu ile anlaşma sağlandı.

Kulübün yönetiminde Ülkü Uçar , Halime Keser, Nilgün Çatakalı Duman, Hayati Süllü, Zeki Bülbül, Mehmet Nuri Akkaya, Fatih Yenel, Cumali Eyi, Lütfi Pala, Cengiz Öztürk, Semih Çay ve Vedat Demirsoy bulunuyor.

İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR
Pozantıspor’da üstendiği Onursal Başkanlığı görevinde üst üste üç kez şampiyon olduklarını dile getiren Başkan Çay, takımın adını Pozantı Belediye Spor olarak değiştirerek daha kurumsal hale getirdiklerini ve kulüp yönetiminde ise yeni isimlere yer vererek daha güçlü bir yönetim yapısı oluşturduklarını belirtip inanmak başarmanın yarısıdır. Önce inanacağız sonra başaracağız. Yeri gelecek birlikte üzülüp birlikte sevineceğiz ama disiplinimizi ve inancımızı asla yitirmeyeceğiz.” Dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.