Kozmik Radyo & Haber

“Sağlığımızın kıymetini bilelim”

“Sağlığımızın kıymetini bilelim”
336 views
03 Kasım 2020 - 10:55

Koronavirüs tedavisi tamamlandıktan sonra görevine başlayan Başkan Soner Çetin, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemiden korunmak için maske, mesafe ve hijyenin önemine dikkat çekti. Belirtilerin ortaya çıkmasıyla hemen kendini izole ettiğini belirten Başkan Soner Çetin, bu süreçte kendisini arayan soran herkese teşekkür etti.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, koronavirüs tedavisinin tamamlanması ve son testinin negatif çıkmasının ardından göreve başladı.

Göreve başladığı ilk gün Çukurova Belediye Meclisinin Kasım ayı ilk toplantısına başkanlık eden Soner Çetin, gündem maddelerine geçilmeden önce hastalık süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu, bu süreçte kendisini arayan soran herkese teşekkür etti.

Başkan Soner Çetin, görevi gereği toplumun her kesimiyle azami dikkat ederek görüştüğünü kaydederek, “Görevimizi yerine getirirken azami dikkat ediyordum. Ama bazen bazı şeyler elinizde olmuyor. Bir hemşehrim kulağıma bir şey söylerken adeta hissettim virüs kaptığımı. Sonrasında eve gittim ve kendimi izole ettim. Eşim ve çocuklarıma da bana yaklaşmamalarını söyledim. Bir süre sonra belirtiler ortaya çıkınca hemen test yaptırdım. Test pozitif çıkınca da Çukurova Devlet Hastanesine giderek tomografi çektirdim, kan tahlili yaptırdım. Neyse ki başlangıçta tespit edildiği için tedavim görece olarak kolay oldu. Çünkü ciğerlere sirayet etmemişti. İlaçlarımı düzenli olarak aldım. Ama bu süreçte ateş, terleme, boğaz ve eklem ağrısı, tat ve koku hissinin kaybolması gibi tüm belirtileri fazlasıyla yaşadım” dedi.

Bu süreçte telefonlarının hiç susmadığını anlatan Başkan Soner Çetin, “Allah yokluklarını vermesin. Tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Başkan Soner Çetin, bu süreci virüsü kimseye bulaştırmadan atlatmış olmasından sevinç duyduğunu belirterek, “İnsan sağlığının kıymetini bilmeli. Hiçbir şey sağlıktan daha önemli değil” dedi.

Başkan Soner Çetin’in açıklamalarının ardından görüşülen tek gündem maddesi oybirliğiyle kabul edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.